News

Liviu Pleșoianu CANDIDEAZĂ la prezidențialele din 2019. Are mai multe șanse decât orice alt pesedist

Surpriză plăcută printre candidații la prezidențialele din 2019. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, s-a hotărât să intre în lupta pentru obținerea funcției de șef de stat. Situația este cu atât mai interesantă cu cât acesta vine de la PSD, partid care, pe surse, vehiculează două nume: Liviu Dragnea sau Gabriela Firea. Cu toate acestea, Pleșoianu s-ar bucura cu siguranță de mai multe voturi decât orice alt pesedist.

Intenția a ieșit la iveală după ce deputatul, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai şefei DNA, a anunţat totul pe Facebook, în cadrul unui dialog purtat cu simpatizant al politicianului.

„D-le Dep Liviu Plesoianu, va rog sa fiti explicit: VA DEPUNETI CANDIDATURA pentru PREZIDENTIALELE din 2019?? Daca da, ar fi bine venit un comunicat ferm pe grupul de simpatizanti”, a scris un comentator la ultima postare a deputatului.

loading...

„Domnule Mircea Petre, DA! Am luat aceasă hotărâre. Am intrat în politică pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecării, în locul drumului Dezbinării, drumul Oamenilor Liberi, în locul drumului clonelor teleghidate. Hotărârea mea este fermă!”, a fost răspunsul surprinzător al lui Pleşoianu.

””Primele 50 de pagini sunt gata. „România – Țara unui VIS posibil” e titlul pe care l-am ales. Nu doar pentru carte, ci și pentru drumul pe care îl propun. Mai jos, reiau mesajul filmat pe care l-am transmis înainte de campania pentru alegerile parlamentare. …E EXACT mesajul pe care îl am de transmis și acum, după ce am luat o nouă decizie:

„Mă întreba cineva în privat de ce m-am hotărât să candidez. Pe scurt: pentru că mai am puțin și explodez văzând cohortele de impostori care ne țin captivi! Cred că e timpul să începem să umplem cu noi înșine spațiul trasat de granițele acestei țări. N-avem deloc nevoie să devenim un neam de clone. N-avem nevoie să devenim un popor-surogat, cu linia destinului trasată în laboratoarele altora. Boala cea mai gravă de care suferim de prea multă vreme – boală care ne-a fost indusă cu bună-știință – este BOALA DEZBINĂRII. Dacă ceva ucide – DEZBINAREA UCIDE!

Și cred că primul lucru pe care ar fi bine să-l facem este să începem un proces de VINDECARE, în plan individual și colectiv. Cred că putem reașeza România în ea însăși doar dacă ne reașezăm pe noi în noi. Cred că avem toate șansele să ne vindecăm. Însă cu condiția să începem să lucrăm împreună la un adevărat Proiect Național, nu la surogate de proiecte naționale… Cred cu tărie că, poate chiar de-acum, România – pe lângă faptul de a redeveni ea însăși – poate deveni pentru lumea cea mare ȚARA UNUI VIS POSIBIL… Acesta este MOTIVUL meu…”, a adăugat politicianul.

loading...
To Top