News

Liviu Pleșoianu, mesaj pentru simpatizanți

Deși mai sunt doi ani până la alegerile prezidențiale din 2019, un parlamentar PSD și-a anunțat deja candidatura la funcția supremă în stat. Este vorba despre deputatul Liviu Pleșoianu, care a făcut anunțul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 „Am luat aceasta hotarare. Am intrat in politica pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecarii, in locul drumului Dezbinarii, drumul Oamenilor Liberi, in locul drumului clonelor teleghidate. Hotararea mea este ferma!”, a scris deputatul. În urma anunțului, un val de reacții pozitive a apărut pe rețelele de socializare.
loading...

”Îmi pare rău că nu reuşesc să vă răspund de fiecare dată. Dar vă asigur că mă hrănesc cu toate comentariile dumneavoastră! Sunteți oamenii care îmi oferă mai mult decât voi reuşi eu vreodată să vă ofer. Sunt doar un om, normal, cu calități şi defecte.

Dar simt că povestea noastră, povestea acestui popor, poate fi o poveste frumoasă. De-asta m-am apucat eu să apar la televizor, să intru în politică, să candidez… Cred că nu mai e cazul să lăsăm pe nimeni să-şi bată joc de noi… Hai să fim ce NU ne-au lăsat să fim! Mai e încă timp…”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

loading...
To Top