News

Lovitură FANTASTICĂ pentru DNA Ploieşti. Totul a ieșit la iveală acum. Plângere penală

Prim procurorul DNA de la Prahova a intrat pe lista lungă a procurorilor asupra cărora au fost făcute plîngeri pentru cercetare abuzivă. Potrivit stiri pe surse, Cătălin Beciu, unul dintre liderii ALDE, a dezvăluit că prim procurorul de la Prahova, Lucian Onea, ar fi intrat în rândul procurorilor cu probleme. Conform dezvăluirilor făcute de politician, Onea are o plângere formulată pentru cercetare abuzivă, o acuzaţie care e din ce în ce mai des întâlnită în rândul procurorilor prahoveni.

„Aud că Onea – prim procurorul de la Prahova – are o ditamai plangerea pentru cercetare abuziva.Sigur e intemeiată. Nu stiu ce mecanism i-a făcut pe ăștia să se simtă dumnezei. Exact tipul ăsta de dileală, combinată cu nemernicie multă, a facut posibilă apariția lagărelor, acum nu foarte mult timp. Același tipar: ajung unii să creadă că știu ei „Planu’ Mare” și că nu contează indivizii pe care îi distrug, fiincă au ei o misiune divină. Auzi, mah? In misiunea asta divină n-ai vrea tu să-ți distrugi nevasta, copiii ori mama? Știu, n-au furat.

loading...

Ai tăi sunt perfecți. Băi, nu sunt. Au dat șpagă la doctor, la școală sau, mai clar, trăiesc din salariul pe care îl câștigi tu comițând infracțiuni, cun e asta cu cercetatea abuziva, care e mai gravă decat orice furt. Este incredibil ce se intamplă! Jumătate din ăia de la DNA ar trebui să facă pușcarie, pentru abuzurile pe cate le-au făcut și pentru felul jegos in cate si-au arogat o aparenta sustinere populara. „Vreti bogati la pușcărie?”. Ia puneți întrebarea asta intr-un sondaj de opinie, să vedeți ce iese.

Ce credeți că or să raspundă ăia de pe Taraf TV? Credeti ca or să spună ca-i vor închiși doar pe ăia care au furat și că ii respectă pe ăia care muncesc de rup? La ce butoane au fost în stare să umble… Țara asta n-a avut niciodată așa trib de sălbatici cu atâtea pârghii în mâini. Trebuie să se termine. DNA – ca reprezentant al intereselor străine și inhibitor al progresului țării – trebuie condamnat in ansamblu. Tine tot de parchet. De ăla militar…”, a fost mesajul postat de liderul ALDE.

loading...
To Top