News

Lovitură în MOALELE CAPULUI pentru studenții care l-au criticat pe Toader CĂ NU ȘTIE DREPT

Avocatul Aurelian Pavelescu i-a desființat pur și simplu pe studenții de la Drept din Iași care nu și-au mai văzut lungul nasului și l-au criticat pe ministrul Justiției pentru că a cerut revocarea Laurei Kovesi. Vă închipuiți așa ceva? Haideți întâi să vedem ce a scris doar unul dintre tineri, nu neapărat cu cel mai dur mesaj.

loading...

Silvian Man, reprezentantul studenţilor la Drept în Senat, UAIC Iaşi (digi 24): 

”Tudorel Toader a pierdut într-o oră și jumătate toată reputația profesională pe care și-a construit-o. Când intrăm în viața publică, nu mai putem face diferență între persoanele pe care le întruchipăm (Toader profesorul, Toader rectorul, Toader ministrul ca persoane diferite). Suntem una și aceeași. Doar în privat avem îngăduința să fim altfel…

loading...

În seara aceasta Toader ministrul, omul politic, l-a biruit pe Toader profesorul, disprețuind totodată știința juridică și morala politică. „Ce-a fost asta? Ce-a fost acest jalnic spectacol ? Cum poți tu, Românie, să suporți asemenea nenorocire?”

O grămadă de aberaţii juridice. Ni s-a dat impresia, pentru moment, că domnul Toader nici nu a fost judecător la Curtea Constituţională vreodată. Avem oameni trimişi în judecată şi, practic, domnul Toader le-a luat apărarea prin poziţia de aseară şi pe partea cealaltă a susţinut că o mare parte din activitatea DNA în ceea ce priveşte arestările ar fi ilegală. Ori arestările nu le face propriu-zis procurorul. I-a ştirbit absolut toată calitatea profesională pe care o avea înainte, acest lucru l-a făcut aproape o persoană non grata în rândul studenţilor în ceea ce priveşte de a avea un model de profesor”.

Avocatul Aurelian Pavelescu a reacționat dur și a spus că este exact ca in anii 50, cand „studentii cu origine sanatoasa”, de fapt politrucii analfabeti ai comunistilor – care invadasera Universitatile, I-AU CALCAT IN PICIOARE, PANA LA ASASINAT, PE PROFESORII RESPECTABILI DE ALTADATA!

Va vine sa credeti? Niste studenti de la Facultatea de Drept din Iasi, l-au luat la tocat pe Rectorul lor, Tudorel Toader: CA NU STIE DREPT!

Va dati seama pana unde a ajuns #rezist? Exact ca in anii 50, cand „studentii cu origine sanatoasa”, de fapt politrucii analfabeti ai comunistilor – care invadasera Universitatile, I-AU CALCAT IN PICIOARE, PANA LA ASASINAT, PE PROFESORII RESPECTABILI DE ALTADATA! Acesti comunistoizi, la fel cu nazistii – care au epurat Universitatile germane de profesorimea care n-a aderat la zvastica -, sunt astazi in mijlocul nostru! Nu ne vine sa credem! Nici atunci, in anii 30 sau anii 50 o mare parte din societate n-a crezut, asa incat aceia au proliferat, pana au preluat intregul control. Mai tarziu, a fost prea tarziu!

Aceasta contestare obraznica, directa, fara nicio rezerva, in loc de argumente cu lozinci din arsenalul urii si violentei, ESTE DE O GRAVITATE URIASA!

Mai grav chiar decat banditismele lui Negulescu – Portocala: daca Portocala va fi prins, si a fost prins, el se va duce probabil la puscarie. Ei, bine, pentru acesti mutanti, care au legitimatii de studenti, in numele libertatii pot zice si face orice! Chiar orice?”, a scris Pavelescu în apărarea lui Tudorel Toader.

loading...