Externe

Lovitură pentru Hillary Clinton. Trump o invită pe fosta amantă a lui Bill la dezbaterea electorală

Cu câteva ore înainte de prima dezbatere prezidenţială cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a ameninţat să o invite în emisiune pe Gennifer Flowers, o fostă amantă a lui Bill Clinton, soţul candidatei democrate la preşedinţia SUA, relatează agentia France Presse citată de B1.

Gennifer Flowers a avut o legătură amoroasă cu fostul președinte al Statelor Unite în anii ’70. Ea a afirmat că s-ar prezenta în caz că e chemată.

Kellyanne Conway, şefa de campanie a lui Trump, nu a putut să confirme duminică dacă Gennifer Flowers va veni, limitându-se să afirme la CNN că echipa candidatului republican nu a „invitat-o în mod oficial”.

loading...

Ameninţarea lui Donald Trump vine după ce s-a anunţat că omul de afaceri Mark Cuban, proprietarul, între altele, al echipei de baschet Dallas Mavercks, extrem de critic la adresa candidatului republican, a fost invitat de tabăra lui Hillary Clinton să asiste la dezbatere.

Cazul Gennifer Flowers a fost cât pe ce să afecteze prima candidatură la preşedinţie a lui Bill Clinton în 1992. La acea vreme, el a negat că ar fi avut o relaţie cu ea. Câţiva ani mai târziu, el a admis, sub jurământ, o singură relaţie sexuala în 1977. În schimb, Flowers susţine într-o carte că relaţia lor a durat 12 ani.

Prima dezbatere prezidențială dintre cei doi candidați la fotoliul de la Casa Albă va avea luni seară.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top