News

Lovitură URIAȘĂ pentru Kovesi. Legături bolnăvicioase. Nici la asta nu răspunde? Dovezi IMBATABILE

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi face ce face și intră iar în bucluc și astfel scandalurile se țin lanț de mult medaliata de ambasade.

Publicația Lumea Justiției notează un fapt zguduitor. Jurnaliștii dezvăluie documente care fac dovada parteneriatul dintre SRI si DNA si modul de lucru al Binomului „KO-CO” in dosarele penale in care erau vizate numele grele ale politicii.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvaluit in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Romania TV ca exista documente semnate de Laura Codruta Kovesi prin care sunt desemnati ca „beneficiari secundari” ai unor informatii obtinute in baza unor mandate de supraveghere tehnica emise de diferite instante generalii de informatii de la „UM 0127 Bucuresti si UM 0764 Constanta”, apartinand Serviciului Roman de Informatii. Asta se intampla in dosare instrumentate exclusiv de DNA!

loading...

”Din documentele semnate de Kovesi sau de adjunctul sau Marius Iacob , pe care Lumeajustitiei.ro le prezinta in cuprinsul articolului, reiese ca sefa DNA a ordonat Serviciului tehnic al Directiei Nationale Anticoruptie ca toate informatiile obtinute in baza mandalor emise de instante sa fie livrate Serviciului Roman de Informatii, in calitate de „beneficari secundari”.

Practic, sa se permita unui serviciu de infomatii accesul la toate datele obtinute prin mandatele incuviintate de judecatori pentru DNA, care vizau fie obtinerea datelor privind tranzactiile financiare ale persoanelor sau societatile vizate de ancheta, fie supraveghere tehnica”, se arată pe luju.ro.

Iata documentele care arata ca sefa DNA Laura Kovesi a desemnat ca beneficiari secundari ai informatiilor obtinute in cadrul dosarului care ii viza pe Radu Mazare si Sorin Strutinsky reprezentati ai Serviciului Roman de Informatii:

loading...
To Top