News

Lovitură uriașă pentru Mălin Bot. A încasat o …

A sosit și ziua scadenței pentru Mălin Bot. Acesta se plânge pe pagina personală de socializare că a fost amendat pe nedrept de Jandarmerie. Suma nu este deloc de neglijat, 2.000 de lei.

Abuzurile epocii Dragnea continua. Tocmai mi-a venit amenda acasa, de 20 de milioane de lei sub pretextul ca, in seara marsului cu drapele de la Arcul de Triumf nu am parasit locul cand mi-a indicat jandarmul. Eu filmam acolo cu o camera profesionala si jandarmul operator ma filma in timp ce eu filmam. Cu toate acestea m-au amendat”, se plânge acesta pe Facebook.

Vă aduceți aminte de circul de la procesul lui Dragnea? Ăla cu cătușe și cu microfoane. Și rezistenții s-au ales cu amenzi mărișoare pentru bâlciul făcut. Cel care flutura cătușele fix în fața liderului PSD a fost sancționat pentru denigrare.

loading...

Mălin Bot s-ar putea spune că este în situația lui Florian Bădiță. Doar în sensul în care zice că a luat amendă pe nedrept. Băiatul ăla de a făcut Corupția Ucide. Acesta a cerut ajutorul oamenilor ca să își plătească amenzile luate la proteste. Motivul: Are poprire pe salariu.

„Astazi am fost instintat de angajatorul meu, ca mi s-a pus poprire pe salariu, urmand sa retina 33% din salariu in fiecare luna, pana se plateste creanta. In total am de platit 2100 RON, pentru 5 amenzi ABUZIVE oferite de jandarmerie, in perioada 2011-2015”.

Drept urmare a făcut o strângere de fonduri ca să poată să își vadă de viață liniștit în continuare. Și a strâns. Cam jumătate din sumă. Frăția #rezistenților. Mai jos este Bădiță. Cine nu ar da bani pentru el…

loading...
To Top