News

Ludovic Orban, ieșire nervoasă. Și-a pierdut TOTAL calmul: Un golan politic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi, într-o conferinţă de presă, pedepsirea „golanului politic” Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauză publicitară a unei emisiuni transmise de B1 TV, acuzându-l totodată pe acesta de „un comportament grobian”.

„Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o, şi anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD. Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD – Ponta, un om trimis permanent la înaintare şi care susţine ideile aberante ale partidului de guvernământ”, a afirmat Ludovic Orban.

loading...

Liderul PNL a susţinut că PSD capătă în cultura politică elementele unui partid totalitar.

„Ameninţarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziţiei au devenit politică de partid pentru PSD”, a subliniat preşedintele PNL. Ludovic Orban s-a întrebat de ce Liviu Dragnea nu a avut o poziţie privind „comportamentul grobian şi brutalitatea fizică săvârşită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziţiei”.

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului B1 TV. Sursa: News.ro

loading...
To Top