News

Macovei, atac virulent la PSD și PNL: Promovează politicieni penali

Europarlamentarul Monica Macovei aruncă acuze la adresa PSD și PNL și spune că aceste partide au prins curaj după alegerile locale și au revenit la ce știu să facă mai bine: să păstreze în funcții și să promoveze politicieni penali sau controversați. Macovei mai consideră că „votul rușinos” din Senat, cameră decizională, de a permite ca persoanele care au primit o condamnare cu suspendare să rămână în funcție, este o nouă dovadă că lupta împotriva corupției și a corupților rămâne doar la nivel de declarație pentru partidele mari și vechi.macovei-si-basescu-ultima-ora

loading...

“Aceasta a fost oferta politică a partidelor vechi, sunt politicieni promovați tot timpul de PSD și PNL în disprețul oamenilor. Nu poți spune că nu mai vrei corupție, dar le propui și le ceri oamenilor să voteze politicieni corupți. Nu poți spune că nu mai vrei corupție, dar votezi cu ambele mâini ca politicienii condamnați cu suspendare să își păstreze funcțiile. O condamnare înseamnă vinovăție dovedită, indiferent dacă este condamnare cu închisoare sau cu suspendare. PSD și PNL au făcut tot ce era posibil ca să își împartă țara, de la menținerea alegerii primarilor într-un singur tur, până la blocarea votului electronic“, a precizat Macovei.macovei (1)

Aceasta a mai spus că regresul de pe scena politică este tot mai accentuat, iar în acest moment, PSD este condus de un condamnat pentru furt de voturi, Senatul României este condus de un cercetat penal, iar PNL mimează reforma clasei politice, la braț cu PSD.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top