Macovei dă bani la Facebook ca să afle toată lumea că a cerut excluderea lui Ponta din Barou
News

Macovei dă bani la Facebook ca să afle toată lumea că a cerut excluderea lui Ponta din Barou

Monica Macovei ține morțiș să arate tuturor că ea a cerut decanului Baroului București, printr-o solicitare scrisă, excluderea lui Victor Ponta din avocatură. De fapt este atât de pornită pe Victor Ponta că a ajuns chiar să dea bani la Facebook ca postarea cu grozăvia să ajungă la cât mai multă lume. Drept dovadă stă poza de mai jos în care se arată limpede că postarea este sponsorizată, adică plătită ca să fie difuzată unui număr cât mai mare de persoane.Capture

Macovei spune că acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de ‘doctor în drept’ „Vă solicit excluderea imediată din Baroul București a domnului Victor Viorel Ponta, întrucât acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de ‘doctor în drept’. Titlul de doctor i-a fost retras de ministrul Educației, pe baza deciziei definitive că lucrarea a fost plagiată, astfel încât dl Ponta nu mai îndeplinește condițiile legale pentru a exercita profesia de avocat”, afirmă Monica Macovei în solicitarea adresată decanului Baroului București.

loading...

Nici nu a trecut mult timp că s-a și anunțat că cererea se va lua în discuție în prima ședință a consiliului baroului, care va avea loc la data de 23 august. Informația a fost confirmată chiar de decanul Baroului, Ion Dragne.

„Sesizarea respectivă (n.r. făcută de Monica Macovei) o să intre pe agenda Consiliului Baroului Bucureşti pe data de 23 august. Consiliul va decide prin vot dacă sunt documente suficiente şi dacă toată lumea este lamurită sau dacă se va desemna un raportor, în cazul în care sunt necesare verificări suplimentare, de exemplu, dacă ordinul a fost sau nu comunicat, dacă a fost sau nu contestat sau suspendat”, a declarat pentru Mediafax Ion Dragne, decanul Baroului Bucureşti.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });