News

Macovei o compară cu Kovesi cu un rechin și-l include pe Băsescu în „haita penalilor”

Europarlamentarul Monica Macovei afirmă că cei care o acuză de plagiat pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, trebuie să aducă probe și că „haita penalilor” cred că au prins un peşte, dar de fapt au prins „un rechin care îi mănâncă pe ei”.

Mai mult, cândva apropiata fostului președinte, Macovei îl include și pe Băsescu acum în haita penalilor.

loading...

„Până acum n-avem dovezi, avem doar reclamaţii, susţineri, afirmaţii ale haitei penalilor, mai ales în această perioadă de precampanie. Să nu uităm că vorbim de Blaga, Ponta, Ghiţă, Băsescu, Udrea, care au numitor comun finanţarea campaniilor electorale (…). Deci suntem într-o haită a penalilor, care atacă şi vor să decredibilizeze justiţia, în primul rând DNA (…).

Toţi cei care acuză acum trebuie să aducă probe. Eu n-am văzut de la Ghiţă nici o probă, ci numai un autodenunţ şi un rânjet mare pe scări la Parchetul General că s-a autodenunţat. Apoi, de la Ponta, iarăşi, la televiziuni, că a fost un asalt într-o seară al televiziunilor pe doamna Kovesi, numai zâmbete cu dispreţ, ca şi cum au prins un peşte, dar au prins un rechin care de fapt îi anchetează pe ei, îi mănâncă pe ei”, a declarat europarlamentarul la RFI. basescu-macovei

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top