Mădălina Dobrovolschi, răspuns OBRAZNIC pentru Liviu Dragnea
News

Mădălina Dobrovolschi, răspuns OBRAZNIC pentru Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost întrebat, miercuri, de jurnalişti cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD replicând că nu vorbeşte, pentru că a vorbit destul şeful statului. 

loading...

 „Preşedintele a venit supărat din vacanţă şi ne-a certat!” – aşa a sunat prima reacţie a liderului PSD, Liviu Dragnea după ce şeful statului a spus că Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh, acuzate de DNA de fapte de corupţie în dosarul Belina, ar trebui să demisioneze.

Răspunsul Palatulului Cotroceni la afirmațiile lui Liviu Dragnea nu a întârziat prea mult și a fost dat de Mădălina Dobrovolschi în stilul ei caracteristic și agasant.

„E o glumă sau este o ironie bazată pe un neadevăr? Pentru că aș face aşa, un mic comentariu. Dacă reprezentarea Romaniei la ONU şi întâlniri cu lideri de stat, între care cu preşedintele SUA, reprezinta vacanță, atunci chiar nu mai am ce comenta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Președinției, Mădălina Dobrovolschi.

loading...

În aceeaşi declaraţie de vineri, Klaus Iohannis a atacat partidul de guvernământ şi pe liderul acestuia. Şeful statului  a spus că penalii nu au ce căuta la conducerea țării. În replică, Liviu Dragnea a căutat să minimizeze declaraţiile şefului statului.

„Nu vreau să… a vorbit preşedintele! Vreau să le sedimentăm. Şi aşa a venit supărat din vacanţă şi ne-a certat pe noi”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze, iar varianta a doua era ca PSD să le retragă sprijinul politic pentru că persoanele urmărite penal, trimise în judecată sau condamnate nu trebuie să facă parte din conducerea statului. El a spus că „este păcat că PSD nu a înţeles nimic” din repetatele sale apeluri pentru întărirea statului de drept şi a avertizat că „această cale nu este cea bună”.

Preşedintele a mai declarat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confundat poziţia de acum cu aceea de profesor universitar, spunând că abordarea acestuia a fost una inadecvată pentru că, dacă constata că ceva nu este bine reglementat prin lege trebuia să vină cu un act să corecteze.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });