Mălin Bot își continuă CIRCUL: A încercat să mă ASASINEZE…
News

Mălin Bot își continuă CIRCUL: A încercat să mă ASASINEZE…

Mălin Bot își continuă acuzațiile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. După ce a făcut circ la procesul de la ÎCCJ, acesta susține că Dragnea vrea să-l asasineze profesional. Mai exact, că liderul PSD vrea să-l lase fără fanii de pe Facebook și YouTube. Practic dacă am înțeles noi bine, din acest motiv nici nu are un loc de muncă stabil. Pentru că a fost asasinat profesional. Mălin a pierdut mai multe locuri de muncă în ultimii ani. Nu râdeți! E de noaptea minții.

loading...

Este lupta unui jurnalist pentru dreptul de a-și face meseria. Tu, Dragnea, pentru că am refuzat să accept să nu-ți mai spun că ești infractor, deși tu ești infractor printr-o sentință definitivă și irevocabilă a Înaltei Curți, pentru că eu am refuzat să cenzurez Înalta Curte în activitatea mea jurnalistică, tu, Dragnea ai făcut tot posibilul să îmi interzici mie dreptul de a profesa meseria mea de jurnalist pentru care eu am făcut o facultate, pe care eu o profesez de 23 de ani de zile fără să fie niciun fel de contestație asupra activității mele, toate procesele pe care le-am avut, le-am câștigat, toate, toți cei care m-au dat în judecată pentru investigațiile mele au pierdut procesele.

Am scris două cărți, anchetele mele au stat la baza legislației împotriva cămătăriei, nu știai asta, Dragnea, îți spun eu. Și du-te și cumpără cartea „Mafia Cămătarilor” ca să vezi pe cine vrei tu să asasinezi profesional.

loading...

M-am luptat cu clanurile țigănești din Timișoara și mi-am făcut onest meseria. Și pentru simplul fapt că am refuzat ca în emisiunile mele, că dacă acceptam să nu-ți mai spun că ești infractor, era bine, nu, Dragnea? Pentru simplul fapt că am refuzat să cenzurez o hotărâre a Înaltei Curți de Casație și Justiție ai făcut tot posibilul să mă asasinezi profesional. Și uite că nu ți-a ieșit pentru că avem rețele sociale, pentru că sunt și alți oameni care-și dau seama că nu e în regulă ce se întâmplă în România.

Și eu te informez că nici cu interlopii nu vei reuși, nici cu amenzile de la jandarmerie. Poți să trimiți interlopii și acasă dacă vrei, nu vei reuși pentru că eu am luat o decizie, și n-am luat-o azi, am luat-o atunci când îmi era foarte bine. Când eram redactor șef online, când aveam emisiune, când aveam o poziție financiară foarte stabilă, un salariu foarte bun, și atunci am luat decizia.

Îți stă în gât, da! Îți stau în gât că sunt 5000 de oameni care mă urmăresc pe Youtube, 30,000 de oameni care mă urmăresc pe Facebook. O să mă urmărească în continuare. Și cât timp, fizic, pot să fiu aici și să vorbesc, o să fiu aici în fiecare zi Dragnea, tu m-ai înțeles?”, spune Mălin Bot.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });