News

Marius Pieleanu, anunț de ULTIMĂ ORĂ: PSD crește ca …

Sociologul Marius Pieleanu a făcut în 21 august câteva comentarii referitor la moțiunea pe care vrea să o introducă PNL împotriva Guvernului dar și despre scandalul legat de aglomerația de pe autostrăzi, atatea câte sunt. Mai mult, sociologul a făcut și un anunț important despre PSD.

”Nu, nu trece moțiunea. Pe de altă parte trebuie s-o facă pentru că noul său lider, președintele Orban își marchează locul totuși în parlament cu chestiunea asta. Sigur, nu este parlamentar dar trebuie s-o facă. Mi-e greu să cred că PSD-ul va ieși de la guvernare în acest mandat, până la alegerile generale de peste 2 ani și jumătate sau cât au mai rămas, 3 ani.

Dacă PSD-ul va avea o problemă, va avea cu propiul său corp parlamentar. Ne așteptăm la mișcări importante ale celor care sunt alături de Victor Ponta, chiar acum începând cu luna septembrie, nu se știe numărul celor care vor pleca din PSD, sunt câteva nume vehiculate certe. Asta putea să fie o problemă pentru marele PSD.

loading...

PSD a crescut în intenție de vot. Poate părea ciudat dar așa este. Sigur pot fi explicații nenumărate la această situație, dar mi-e teamă că din nou, vorbim, suntem într-un balon de săpun, chiar de sticlă și vorbim altceva decât poporul vrea.

Aș putea să vă mai spun că 9 din 10 români doresc autostrăzi. Și nu neapărat că aruncă către PSD acest lucru. Făceam un exercițiu de memorie cu prieteni de-ai mei, totuși în 27 de ani lucrurile între stânga și dreapta sunt aproximativ egale ca guvernare.

Adică nu putem să aruncăm asupra PSD-ului vinovăția asupra faptului că nu există autostrăzi în România. și PNL-ul, și sigur, centrul dreapta din România au guvernat foarte mult în țara asta. Aproape, calculați simplu. Aproape jumătate din timp, centrul dreapta au guvernat țara asta”, a spus Pieleanu.

 

loading...
To Top