Life

Mark Zuckerberg, dat în JUDECATĂ de un român. Motivul e cel puțin HALUCINANT

Un cetatean roman va actiona in judecata compania FACEBOOK pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si plagiat. Omul de afaceri Gabriel Antoniu Lavrincic este hotarat sa actioneze conducerea FACEBOOK Inc. in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor privind ideea retelei de socializare. Acesta cere 10 milioane de euro despagubire.
Businessmanul roman Gabriel Lavrincic intentionează sa-l actioneze in judecata pe Mark Zuckerberg. El il invinuieste ca acesta ar fi plagiat ideea crearii retelei de socializare. Gabriel Antoniu Lavrincic este primul om in lume care a inventat, a elaborat si a implementat in practica ideea de retea de socializare.
”Gabriel Antoniu Lavrincic incepand cu varsta de 12 ani a inventat/ implementat si folosit cu succes ideea/ sistemul de “retea sociala” comunicand prin scrisori cu sute si mii de persoane din Uniunea Sovietica timp in care a invatat si limba rusa de unul singur. Acest lucru a fost consemnat intr-un numar mare de ziare/ reviste/ publicatii din Romania, Federatia Rusa si spatiul ex-URSS. Din 1986 pana in 1991 acesta a adunat 22.018 scrisori numai din corespondenta personala cu prietenii sai din URSS, corespondenta cu care in anul 2011 a intrat in Cartea Recordurilor. Recordul Mondial la categoria “Cele mai multe scrisori primite si trimise in toata istoria omenirii”, emis de prestigioasa si arhicunoscuta Guinness World Records din Marea Britanie, se afla in posesia unui roman nascut in comuna MARCA, judetul Salaj – Romania. Este vorba de Gabriel Antoniu Lavrincic, cel care detine conform oficialilor Guinness fix 22.018 scrisori primite din URSS in perioada 1986 – 1991.

loading...

Acesta la varsta de numai 12 ani in 1986 a construit un „facebook prin scrisori” dand nastere unei ”retele sociale” in timpurile cand nu existau nici computere, nici macar scanteia unei idei de ”retea sociala”. Acest Record Mondial face cinste si onoare comunei MARCA, judetului Salaj, Romaniei si nu in ultimul rand Federatiei Ruse unde s-a scris in sute de publicatii despre aceasta realizare”, se arată într-un document primit de Sokant.ro.

loading...
To Top