Life

Mărturii despre preotul Pomohaci: Haide! Haide, bagă $%@#$ un pic!

Un nou martor susține că s-a dus să fie ajutat de părintele Cristan Pomohaci, dar că atunci preotului i-ar fi făcut avansuri. Marian a declarat pentru „Acces Direct” că avea numai 16 ani în momentul în care a mers la părintele Cristian Pomohac, căutând sprijin şi alinare într-un moment în care ambii părinţi îi erau grav bolnavi. Atunci preotul i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu el.

„Se ruga de mine continuu! Continuu! „Haide! Haide, bagă $%@#$ un pic! Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate. O să fii bine în viaţă, cu mine”. Ne-am văzut câteva zile la rând, continuu… Venea el disperat, trimitea prieteni, vorbea prin prieteni. Nu am acceptat, dar s-a rugat mult timp de mine, cu bani, cu tot. Îi spuneam: Măi, omule! Tu ești preot! Ești părinte, eu am venit la tine să mă… nu știu… să mă scap de altceva!. Eu aveam altceva, cu gândul că mă ajută cu rugăciuni. Nu mai aveam linişte”, a declarat martorul pentru „Acces Direct”.

loading...

Toată povestea ar fi început acum 4 ani, atunci când Marian avea părinţii bolnavi. Băiatul a vrut un sfat, un om care să îl ajute pe el şi pe familia lui, doar că tânărul ar fi primit doar avansuri de la Pomohaci. Preotul i-ar fi cerut chiar şi imagini incedente.

„Mi-a cerut, doamnă, mi-a cerut! Dar eu nu sunt pleşcar, dacă mă înţelegeţi dumneavoastră. Eu, dacă aveam mintea de acum, atunci, îl băteam direct! Ce să mai…”, a mai dezvăluit Marian.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai multe persoane că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri, potrivit spynews.ro.

loading...
To Top