Medicii l-au lăsat în fața spitalului pentru că era prea gras
News

Medicii l-au lăsat în fața spitalului pentru că era prea gras

Un bărbat obez şi cu probleme cardiace a fost trimis acasă de la spitalul municipal din Fălticeni deşi medicul care l-a trimis acolo a menţionat că are nevoie de internare urgentă. La doar şapte ore după ce a ajuns acasă, pacientul de 250 de kilograme a fost preluat din nou de ambulanţă pentru că nu se simţea bine.

Bărbatul de 45 de ani, care depăşeşte 250 de kilograme, a ajuns iniţial la spitalul din Fălticeni cu mai multe probleme de sănătate. De aici a fost transferat la spitalul din Suceava, unde, după ce a primit îngrijiri medicale a fost dus din nou la spitalul din Fălticeni.

loading...

Deşi medicii de la Suceava spun că pe biletul de trimitere s-a specificat faptul că acesta trebuie să fie internat, medicii de la spitalul din Fălticeni nu l-au mai luat pe bărbat în grijă. Acesta a rămas în faţa spitalului până când a fost luat acasă de o rudă.

Pentru că nu se simţea bine, au mai aşteptat încă şapte ore în faţa blocului până când a venit o ambulaţă care l-a dus din nou pe bărbat la spital.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });