News

Membru CNA: Fara Coldea si Anaconda, propagandistilor le va mai iesi „mobilizarea” din iarna?

Radu Herjeu, fost prezentator de stiri si actual membru al CNA, atrage atenția asupra manipulărilor care au loc în aceste zile cu privire la modificările care se doresc aduse legilor justitiei.

”Chiar sunt curios daca, fara Coldea si Anaconda, propagandistilor le va mai iesi „mobilizarea” din iarna. In fond, nu cred ca au emigrat chiar toti inteligentii care au fost convinsi ca abuzul in serviciu inseamna hotie si/sau coruptie! Ei abia asteapta sa ingurgiteze imbecilitatea ca numirea sefului DNA de catre CSM si nu de catre un om politic inseamna, de fapt, politizare ))

Propaganda simpla si grosolana, pe baza de minciuna ordinara, pentru ca se adreseaza prostilor! Ce conteaza ca NU Ministerul Justitiei ar urma sa numeasca procurorul general DNA, sa aleaga seful DIICOT si sa desemneze procurorul general, ci CSM?! Important e sa scoatem prostii in strada pentru „apocalipse” inventate!
PS. Jegul asta umbla pe net si e, evident, rostogolit de propagandisti si de prostii care habar n-au despre ce e vorba in realitate”, scrie acesta pe Facebook.

loading...

Nici nu a apucat bine să-și spună părerea că tefeliștii au și început atacul la adresa acestuia..

”Cateva precizari, nu pentru prosti sau rau intentionati, ca ei nu reactioneaza la evidență, logică si argumente. Ci pentru ceilalti care, poate grabiti, ar fi tentati sa citeasca mai in diagonala ce am scris despre noua isterie nationala legata de posibilele modificari ale legilor justitiei.

– nu pe manifestanti i-am facut prosti, ci pe cei care inghit orice de la propagandisti, incapabili fiind sa gandeasca singuri si sa discearna intre minciunile care li se spun (din varii interese) si realitatea usor de verificat
– nu am spus ca modificarile sunt benefice, ci doar ca eu nu le gasesc vreo hiba, dar ca ii rog pe cei care au argumente logice impotriva lor sa mi le dea ca sa am la ce sa ma gandesc. Au trecut cateva zile, tot nu mi s-a dat niciun argument de bun simt.

– comentariile mele, ca si in iarna, sunt indreptate impotriva propagandistilor imunzi, care mint cu nerusinare si prostesc destul de multi, nu a „naivilor” care le cad victima. In fond, cei din urma atat pot. PS. Ma bucur ca EVZ, care nu mi-a fost niciodata cine stie ce prieten, a inteles bine demersul meu”, a ținut să precizeze Herjeu.

loading...
To Top