News

Mesaj de ”dragoste”. Ce complimente a primit Monica Macovei: Li s-a arătat …

Fostul ministru şi europarlamentar PSD Adrian Severin – deţinut la Penitenciarul Rahova, în urma unei condamnări definitive la 4 ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă – susţine că Muma Pădurii a luat chipul Monicăi Macovei şi s-a arătat la televizor.

„La ceas de seară românilor li s-a arătat Muma Pădurii la postul Dezinformarea TV. Luând chipul Monicăi Macovei, ea a transmis două mesaje esențiale: 1) norodul trebuie să iasă în stradă pentru a protesta împotriva guvernului chiar înainte ca acesta să greșească, întrucât, oricum, va greși iar după aceea protestul va fi tardiv; 2) nu este cazul să se conteze pe procedurile opoziției parlamentare pentru că orice moțiune antiguvernamentală ar promova opoziția în Parlament, aceasta nu are șanse să treacă la vot”, scrie Adrian Severin, pe Facebook, potrivit evz.ro.

Monica Macovei spunea recent în mod halucinant despre proiectul de modificare a legilor justitiei, publicat miercuri seara pe site-ul Ministerului Justitiei:

„Si Toader, noaptea, ca hotii, incearca sa distruga justitia independenta. Trebuie oprit!

loading...

Propunerile de modificare a legilor justitiei sunt cea mai puternica incercare de subjugare a justitiei, procurorilor si judecatorilor. Reiese clar din modificari ca PSD, prin alunecosul util Toader, vrea sa controleze politic justitia. Modelul Stanoiu-Nastase, cand dosarele de coruptie se decideau la sediul de partid, este respectat intocmai si chiar depasit.

Toader a publicat aseara, noaptea, ca hotii, proiectele de modificare a legilor justitiei fara sa renunte la nicio propunere din cele care distrug justitia din Romania.

De ce vor Toader si PSD sa incalece politic justitia independenta? De ce vor Toader si PSD sa izoleze Romania pe plan extern? Ca singura alternativa pentru Romania sa fie gubernie ruseasca?”

loading...
To Top