Mesaj din SUA, după decizia CCR: TOTI acei tineri frumosi si liberi, dar cam afoni au fost…
News

Mesaj din SUA, după decizia CCR: TOTI acei tineri frumosi si liberi, dar cam afoni au fost…

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor Impotriva Coruptiei din SUA a avut un mesaj dupa decizia CCR. El spune că toti acei tineri frumosi si liberi, dar cam afoni la chestiuni esentiale de stat de drept, lege si justitie, au fost manipulati la greu de obdelele procurorilor din presa.

”CCR a vorbit si a spus in felul urmator: Parlamentul trebuie si „are obligatia” sa puna prag valoric unei pagube si intensitate vatamarii unor drepturi sau interese legitime pentru a incrimina o fapta ca fiind „abuz in serviciu”. Pragul valoric sau intensitatea vatamarii e imparativ sa fie prevazute in lege, „aceste circumstanțieri fiind necesare delimitării răspunderii penale de celelalte forme de răspundere juridică” (administrativa, civila, etc).

Cand s-a dat decizia 405/2016, care a statuat ca abuzul in serviciu se poate comite doar prin incalcarea unei legi primare, am spus ca CCR vorbeste despre necesitatea pragului, insa sclavii din presa si societatea in civil au zis ca nu e adevarat. Uite ca e adevarat.

loading...

Existenta pragului nu inseamna ca o persoana „poate fura” pana la acel prag. Orice paguba facuta de un functionar public va trebui reparata de acesta.

„Pragul valoric” se refera doar la punctul de la care o paguba facuta este incriminata si penal. Altfel, ca un functionar public produce o paguba de 10 lei ori de 50.000 de lei, el trebuie sa o repare.

In concluzie, TOTI acei tineri frumosi si liberi, dar cam afoni la chestiuni esentiale de stat de drept, lege si justitie, au fost manipulati la greu de obdelele procurorilor din presa”, a precizat Terhes.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });