News

Mesaj din SUA: Romanii vor plati din greu abuzurile din justitie facute de judecatori si procurori

Romanii vor plati din greu abuzurile din justitie facute de judecatori si procurori, ceea ce e incorect. O afirmă răspicat preotul Chris Terheș care trăiește în Irvine, California, SUA, și este Director of Business Intelligence la Company, Președinte la Coalitia Romanilor pentru Combaterea Coruptiei şi Preot la Misiunea Sf. Ioan Botezatorul – Orange County. Într-o postare pe Facebook, Chris Terheș explică:

”DNA a clasat azi un nou dosar. De data aceasta e vorba despre un dosar facut in 2015 de DIICOT, apoi cerut de DNA, care-l privea pe Remus Truica, Udrea, Sorin Rosca Stanescu si altii. Zilele trecute a fost clasat si un dosar care-l privea pe Ponta.

loading...

Cand am fost la Bucuresti saptamana trecuta am fost oprit pe strada de o persoana, care m-a recunoscut, si mi-a spus ca si el este „o victima a DNA”. Din vorba in vorba mi-a spus ca tocmai ce venise de la DNA, unde a fost chemat sa i se spuna ca vor sa-i claseze dosarul, insa numai sa nu faca scandal si plangeri. Persoana fusese luata cu mascati in 2014, arestata preventiv luni de zile, familia i-a fost distrusa, afacerile falimentate.

Romanii vor plati din greu abuzurile din justitie facute de judecatori si procurori, ceea ce e incorect.

Corect ar fi ca despagubirile sa fie platite de cei din presa care au sustinut abuzurile, de cei din institutiile abilitate care nu au facut nimic cand au fost sesizate, si de catre procurorii si judecatorii care au comis abuzurile”, a scris Terheș.

loading...
To Top