News

Mesaj după SCANDALUL de la Primăria Capitalei: Ne-aţi omorât copiii

Asociaţia Colectiv transmite un mesaj primăriei Capitalei şi primăriilor de sector, susţinând că reprezentanţii asociaţiei doresc să participe la şedinţele de consiliu pentru a îi vedea pe primari cum muncesc.

„Înteleg că au apărut probleme serioase la sedinţele de consiliu ale primăriilor din Bucureştii Primarii vor să îşi facă treaba, dar organizaţii rău voitoare, plătite de Soroş vor să întrerupă bunul mers al şedinţelor de consiliu. Asociaţia Colectiv GTG 3010 doreşte să participe la şedinţele de consiliu ale tuturor celor 7 primării bucureştene.

loading...

Aşteptăm de 1 an şi 8 luni să vedem o schimbare. După marea tragedie din Clubul Colectiv, am aşteptat schimbarea şi ne-am ales cu un nou incendiu în Clubul Bamboo. Ne uităm în Bucureşti şi nu vedem decât gropi, mizerie, aglomeraţie şi circ.

Vrem să vedem în acţiune aleşii noştri, cei care au spus că vor schimba Bucureştiul. Noi nu suntem plătiţi de Soroş , nu suntem plătiţi de stat. Nouă ne-aţi omorât copiii. Vrem să vă vedem cum munciţi, doamna Firea, domnilor primari de sectoare”, transmite asociaţia.

Ieri un scandal uriaş a avut loc la şedinţa Consiliului General al Capitalei. Mai mulţi bucureşteni s-au luat la bătaie cu poliţiştii locali care păzeau sala de şedinţă pentru că nu li s-a dat voie să intre. După ce au ajuns să intre înăuntru, au continuat scandalul pentru că pe locurile rezervate pentru cetăţeni erau aşezaţi angajaţi ai primăriei.

Mai mulţi poliţişti locali s-au plâns că au fost agresaţi şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD. Gabriela Firea susţine că cei care au încercat să intre cu forţa în sala în care se desfăşura şedinţa de Consiliu General ar fi fost aduşi de către consilierii USR şi ar fi fost de la început puşi pe scandal.
loading...
To Top