News

Mesaj HALUCINANT de la un editorialist: Duminică seara, le băgăm frica în oase. Fasciștii lui Dragnea..

”Duminică, toți românii ies în stradă! Mafioții fasciști ai lui Dragnea nu se tem decât de poporul român, atunci când acesta protestează. De aceea, fiecare om care iese din casă contează, e la fel de important ca prezența la vot.
Duminică seara, le băgăm frica în oase, să știe că țara asta nu s-a predat în față mafioților!”, este mesajul initator transmis de George Mioc, editorialist ziare.com și România Libera.

Mesajul incredibil a fost postat pe rețeaua de socializare Facebook. Din nefericire pentru el, incitarea nu și-a găsit adepți. Mai mult, un internaut i-a tăiat scurt macaroana. ” Ma-ta sa iasa in strada ,tradatorule…Este dulce rahatul pe care il imbuci”.

loading...

Nu este pentru prima dată când Mioc face astfel de declarații dar până acum nimeni nu s-a sesizat. Editorialistul a apreciat chiar că psd trebuia eliminat de la guvernare și scos în afara legii. De ce? Nu se știe. Poate pentru că așa dorește rezistentul din el.

”Nu avem de ales:  O nouă revoluție! PSD trebuie scos în afara legii! În februarie, când PSD a făcut un pas în spate și a retras ordonanța 13, am avertizat: acești obraznici nu trebuie să scape atât de ușor. E ca și cum ai lăsa hoții să fugă, după ce au pus la loc în seif banii pe care doreau să-i fure. Nu se vor opri, vor mai încerca. PSD trebuia eliminat de la guvernare și scos în afara legii. Din păcate, nu numai că nu s-a întâmplat asta, dar, în iunie, președintele Iohannis a acceptat numirea unui nou premier PSD.

După nici opt luni de guvernare pesedistă, finanțele României sunt risipite pe salarii nerușinate acordate demnitarilor și aparatului de represiune, lupta anti-corupție își dă obștescul sfârșit, marii infractori ies din pușcărie fără să fi plătit mai nimic din prejudiciu și o nouă lovitură împotriva statului de drept este în plină desfășurare.
Încă trei ani cu acești infractori și România va fi un stat eșuat și falit. Românii trebuie să iasă în stradă pentru a mătura guvernarea Dragnea, iar eforturile pentru a scoate PSD în afara legii trebuie reluate urgent”, a considerat Mioc. Trebuie menționat că pentru seara de 27 august se așteaptă ca mai multe persoane #rezist să iasă în stradă nemulțumite de proiectul pentru modificarea legilor justiției. Voi ce părere aveți?

loading...
To Top