Mesaj pentru Ghiță după eliberare: Mă bucur pentru tine, Sebi! Abia aşteptăm să ne vedem
News

Mesaj pentru Ghiță după eliberare: Mă bucur pentru tine, Sebi! Abia aşteptăm să ne vedem

Fostul lider al Partidului România Unită, Bogdan Diaconu a comentat vineri pe pagina sa de Facebook despre eliberarea lui Sebastian Ghiță din închisoare în Serbia. Diaconu s-a declarat entuziasmat de noua veste din Serbia și că abea așteaptă să se întâlnească cu fostul deputat Ghiță.

”Felicitări, Serbia! Serbia este stat de drept fără MCV! Serbia are un stat drept! Mă bucur pentru tine, Sebi! Abia aştept să ne vedem”, a scris pe Facebook Bogdan Diaconu. Sebastian Ghiță a fost eliberat pe cauțiune în Serbia.

Avocatul din Serbia al fostului deputat  a plătit cauțiunea în valoare de 200.000 de euro. Fostul parlamentar are obligația de a rămâne în „rezidenţă temporară – teritoriul oraşului Belgrad ” şi de a se prezenta la o secţie de poliţie de două ori pe lună. În cazul în care Sebastian Ghiță părăsește rezidența fără aprobara instanței, magistrații vor confisca fără consimțământul acestuia cauțiunea depusă pentru eliberare.

loading...

Nu toată lumea insa s-a bucurat. Eliberarea lui Sebastian Ghiţă din arestul din Serbia l-a scos din minţi pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. CTP-ul a lansat un atac dur, în direct, la Digi 24, atât la adresa autorităţilor din Belgrad, cât şi a celor din România, potrivit Stiri pe surse.

„Cum să dispară din peisaj din Serbia ca în România? Pierde 200.000 de euro. E ridicolă această sumă! El are acces la sume de bani mari acolo unde se află. Interdicţia de a părăsi Serbia e ciudată. Cum a dispărut din România, poate dispărea şi din Serbia. Ceva îmi spune că nu va dispărea din Serbia”, a tunat jurnalistul.

CTP-ul dă vina pe toate instituţiile din România care l-au scăpat de sub supraveghere pe fostul deputat fugar.

„Contribuţie nulă a Ministerului de Interne român în această poveste. Ghiţă a dorit să fie prins în Serbia pentru că acolo va beneficia de lucruri. Ăsta e primul, urmează şi alte gesturi generoase ale poliţiei sârbe. Lucrurile depind acum de relaţiile lui Ghiţă cu justiţia din Serbia. Este inadmisibil să nu fie tras nimeni la răspundere pentru că acest infractor periculos a părăsit România de sub filaj. Este o ruşine pnetru toate organele din România de la poliţie, la poliţia de frontieră, SRI şi alţii. E foarte clar de ce Ghiţă a fost prins sau s-a lăsat prins în Serbia”, a mai spus Popescu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });