Life

Mesaj pentru români: Acum doi ani, i-am dat țara lui Iohannis. Ghinion! În decembrie e timpul să ne luăm din nou ţara înapoi!

Adrian Sârbu a postat, joi, pe Mediafax, site pe care îl și conduce, un mesaj prin care îi îndeamnă pe români să-și ia țara înapoi.

Sârbu îl atacă dur pe Iohannis, despre care spune că a dat România pe mâna “securiștilor, parchetarilor și birocraților”, transmițând poporului “deprimat” că pe 11 decembrie este ziua schimbării.

”Gândesc liber, deci exist

loading...

Acum doi ani, ne-am luat ţara înapoi din mâna politrucilor.  I-am dat-o lui Iohannis. Preşedintele. Din lipsă de timp, a dat-o altora. Securişti, parchetari, birocraţi. Sau poate n-o fi ştiut ce să facă cu ea, în scurta perioadă de doi ani de când l-am ales în funcţie.

Ghinion! Ţară orfană, popor deprimat! În decembrie e timpul să ne luăm din nou ţara înapoi! Să ne-o dăm nouă, să avem mai multă grijă de Ea. Cât o mai avem”.

Utilizatorii au reactionat imediat dupa postarea lui Sârbu. „Nu mai bine i-o dadeam lui Ponta ? Cretinilor !”, spune unul dintre ei. In timp ce altul considera ca nu ne-am luat niciodata tara inapoi. „Niciodata nu ne-am luat tara inapoi..A fost doar o iluzie..Afost doar „o facatura” a serviciilor germane cu 67 de victime si peste 100 de raniti. Tara asta a fost si va ramane la cheremul altor tari mai mari si mai puternice..Pentru noi nu va ramane decat iluzia unei tari libere, de fapt o…”

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top