Mesaje de la români pentru Gabriel Biriș: Ești o mizerie, o scursură, un c*cat. Notează să nu uiți
News

Mesaje de la români pentru Gabriel Biriș: Ești o mizerie, o scursură, un c*cat. Notează să nu uiți

Secretarul de stat Gabriel Biriș a reușit din nou să stârnească mânia românilor. Motivul: cei care nu își mai pot achita ratele la bănci trebuie să plătească, tot ei, impozitul pe tranzacția cu banca, deși nu obțin profit din ea. 12Biriș a spus că nu se justifică o ordonanță de urgență (n.r. – prin care să se anuleze acest lucru) pentru câteva sute de persoane. Cinismul de care a  dat dovadă a stârnit revolta atât celor implicați în această problemă, cât și a celor care nu au la ora actuală o situație dificilă legată de plata ratelor. Pa pagina de Facebook pe care o are Gabriel Biriș mesajele au început să curgă, și cele mai blânde sunt cele în care i se cere demisia.

loading...

dfdfdqwqererefgdfgfdgdNici artiștii nu au rămas indiferenți la problema impozitului. Unui dintre ei este Alin Dincă, solistulul de la Trooper.646x404“Biriș vine și spune că trebuie plătit un impozit cam de trei mii de euro dacă vrei să renunți la apartament. Asta în condițiile în care oamenii ăia renunță tocmai că nu mai au bani. Nu știu dacă Biriș ăsta înțelege ce înseamnă pentru un român de rând 3000 de euro. Pentru foarte mulți români, 3.000 de euro înseamnă salariul pe un an, dar Biriș nu se prinde pentru că el este acolo în lumea lui după cum bine știm, dacă îl pui pe un român paznic peste o ușă nu mai intră nimeni. La fel este și cu Biriș ăsta, o jenă, o rușine, o mizerie a politicii din România. Culmea este că nimeni nu plătește pentru declarațiile pe care el le face și pentru hotărârile astea absolut sinistre și criminale pe care decide el să le ia pentru că a visat noaptea. Sper ca românii să-și găsească coloana vertebrală și să iasă în stradă să discute cu tine, Gabriel Biriș. Sunt convins că nu ai curajul să ieși între oameni și să discuți tu cum este cu legile. Romani, haideti sa uitam 10 ani de balada „Miorita”! Haideti sa nu ne mai sinucidem. Sa nu mai intram in greva foamei. Sa nu ne mai sacrificam noi. Haideti sa ii sacrificam pe ei!”, a spus Alin Dincă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });