Emotionant

Mesajul emoţionant al unei femei către fosta parteneră a iubitului ei

Deși multe relații încep pe rămășițele lăsate de foștii parteneri pe care actualii îi urăsc din diferite motive: a fost prima dragoste, prima persoană cu care dragostea vieții lor a făcut sex sau primul om pe care l-a prezentat părinților, o tânără demonstrează că o relație se poate clădi și având recunștință față de fosta iubită a partenerului ei.

Subiectele abordate de actuala iubită au fost dintre cele mai diverse: de la sex și muzică până la splălatul vaselor și maniere. Deși cele două femei nu s-au cunoscut, bărbatul pe care îl au în comun în diferite momente ale vieții lor a împrumutat câteva caracteristici de la fiecare dintre ele.

loading...

Actuala lui parteneră a decis să realizeze o scrioase deschisă către fosta iubită. Mesajul a devenit viral pe internet dintr-un motiv simplu: are numai cuvinte de laudă la adresa tinerei care l-a avut în patul și brațele ei pe bărbatul pe care creatoarea scrisorii îl iubește în prezent, notează mic.com.

“Voiam să-ți scriu pentru a-ți mulțumi. Pot spune că el a învățat multe de la tine. Se pricepe de minune să spele vasele; a înțeles că nu sunt singura care dă cu aspiratorul; iar când am menționat că dormitorul lui este curat și aranjat, mi-a spus că tu nu rămâneai peste noapte dacă nu avea patul făcut. Este ceva pentru care eu și mama lui îți suntem îndatorate” , a fost una dintre ideile din scrisoare.

„Sunt recunoscătoare pentru ce a învățat de la tine”

Deși relația a durat doi ani și jumătate, lucrurile nu s-au terminat tocmai bine pentru cei doi foști amorezi. Cu toate acestea, chiar și neplăcerile l-au învățat pe bărbat să se poarte mai frumos, să știe cum să procedeze atât în momentele bune, cât și în cele de ceartă, să fie generos în pat și în viață și să fie atent la nevoile partenerei sale, motive pentru care iubita îi este recunoascătoare pentru totdeauna fostei partenere.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top