Mesajul Principelui Nicolae dupa excluderea de la tron
Life

Mesajul Principelui Nicolae dupa excluderea de la tron

În mesajul postat de Facebook care este primul oficial după ce a fost exclus din linia de succesiune la tron, Principele aduce o serie de clarificări în privința informațiilor potrivit cărora o femeie ar avea un copil cu el.

Cel care a fost al treilea moștenitor al tronului spune că este pregătit să își asume toate obligațiile legale, numai după efectuarea unui test de paternitate.

Potrivit comunicatului postat pe contul lui de Facebook, Principele Nicolae susține ca a invitat-o pe femeie, Nicoleta Cirjan, împreuna cu fiica sa la Institutul de Medicină Legala Mina Minovici.

loading...

„Doamna Nicoleta Cirjan nu a dat curs acestei solicitari și nici celor ulterioare. Mai mult decat atât, pănă la data prezentului comunicat, nu a declanșat niciun proces civil de stabilire a paternității, la instanța competentă”, susține principele Nicholas de Roumanie Medforth-Mills.

„Dacă, în urma unui test efectuat la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cirjan, prin declaratie notariala de recunoaștere a paternității, îmi voi asuma toate obligațiile legale care rezultă din această situație.

Având în vedere că, până în acest moment, nu există nicio hotărâre judecătorească definitivă de stabilire a paternității sau declarație notarială de recunoaștere a paternității din partea mea, apreciem ca orice alte afirmații legate de acest subiect sunt nefondate”, se mai arată în comunicat.

Regele Mihai a semnat la 1 august 2015 un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });