"Mi-a sărit pe piept până m-am dus la doctor să văd ce am. Astăzi trăiesc pentru că a făcut asta"
Emotionant

“Mi-a sărit pe piept până m-am dus la doctor să văd ce am. Astăzi trăiesc pentru că a făcut asta”

Animalele nu de puține ori simt când ceva este în neregulă cu noi. Sokant.ro a scris despre mai multe cazuri în care acestea fac tot posibul să-și avertizeze stăpânii că sunt în pericol. Așa s-a întâmplat și cu Wendy Humphreys de 52 de ani din Statele Unite ale Americii.

Wendy Humphreys avea o viață liniștită alături de Fidge, pisica ei pe care o adoptase în urmă cu 10 luni. La un moment dat, înainte de culcare, Fidge venea în camera stăpânei și îi sărea pe piept arătând că este agitată, nimic mai ciudat, deoarece pisica era de obicei liniștită. Fix în momentul când era să adoarmă, pisica se suia în pat și apoi se agita pe pieptul stăpânei sale Wendy Humphreys. Situația s-a repetat în fiecare seară timp de două săptămâni când Wendy deși nu era foarte convinsă că animalul său simte ceva s-a decis să meargă la doctor.cat_03_cb5ca2ea0e (1)

loading...

“Știam că animalele simt anumite lucruri dar nu am crezut că asta se întâmplă în cazul meu. Am mers și mi-am făcut raze, iar rezultatul a fost tulburător: aveam o tumoare în piept. Am fost operată la timp, medicii spunând că dacă nu veneam puteam foarte ușor să mor deoarece se extinsese foarte mult deși eu nu o simțeam. Dacă sunt astăzi în viață este pentru că Fidge m-a avertizat că este ceva în neregulă cu mine”, a spus Wendy. Legătura din cele două a devenit acum mult mai puternică. Televiziunile locale au făcut din pisică, o adevărată vedetă locală, și pare să nu-i displacă statutul.cat_03_cb5ca2ea0e (1)

Deși pentru unii este greu de crezut, cercetătorii germani au arătat în mai multe studii ca unele animale pot detecta boli grave cum este cancerul sau epilepsia. Povestea pisicii salvatoare a devenit repede cunoscută, iar micuța Fidge a primit distincții din partea organizațiilor care luptă pentru salvarea animalelor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });