News

Ministrul Justiției, răspuns de bun simț cu privire la remanierea sa

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, dă o lecție de decență și calm. El a fost întrebat cum vede poziția lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, care a spus că ar vrea să propună revocarea acestuia din funcția de ministru al Justiției.

„Remanierea mea este în mâna coaliției. Dânșii au deplină abilitate legală să decidă remanirea mea ca ministru al Justiției. Nu mă vor întreba pe mine dacă sunt de acord sau nu să mă remanieze”, a zis Tudorel Toader, potriviti DC News.

De fapt, în decursul zilei de luni, Liviu Dragnea a negat că Tudorel Toader va fi remaniat, așa cum s-a vehiculat în spațiul public.

loading...

„Am înțeles că a apărut informația că s-a cerut remanierea ministrului Toader. Nu este adevărat. În schimb, ceea ce s-a discutat, lucru cu care sunt de acord, ministrul Justiției trebuie să facă două lucruri din ceea ce s-a convenit astăzi — să prezinte un calendar de promovare a legilor justiției și, de asemenea, cred că era firesc și este firesc în continuare să aibă o poziție publică față de nenumăratele întâmplări din ultima perioadă generate de stenograme, de înregistrări, de dezvăluiri și așa mai departe”, a declarat Dragnea la finalul Biroului Permanent Național al PSD.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, spunea luni că va propune revocarea lui Tudorel Toader din funcția de ministru deoarece acesta „a tăcut permanent” în ultima vreme.

La CExN-ul de la finalul săptămânii, cu siguranță voi propune revocarea lui Tudorel Toader. Este prea de tot ce se întâmplă. Avem un ministru care nu intervine deloc”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Tudorel Toader a tăcut permanent în aceste momente. Am o mare nedumerire față de tăcerea lui de aur cu care ne-a obișnuit”, a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

loading...
To Top