Mircea Badea a prezentat filmulețul pe care Moise Guran probabil l-ar vrea șters de pe internet
Celebritati

Mircea Badea a prezentat filmulețul pe care Moise Guran probabil l-ar vrea șters de pe internet

Mircea Badea a prezentat aseară o înregistrare făcută probabil cu mai bine de 10 ani în urmă, în care Moise Guran explică imaginea turnurilor gemene în flăcări pe bancnota de 20 de dolari. Pe aceasta temă au existat multe controverse, dar în realitate, apariția turnurilor gemene pe bancnotă rămâne un subiect ridicol, de interes doar pentru cei care mai cred în basme.

„Este un personaj sinistru în spațiul public, din punctul meu de vedere, Moise Guran se numește el și am înțeles că a renunțat la emisiunea aia pe care o avea la videochat ca să se mute pe iPhone. Probabil mulți din publicul comercial se uită la Guran să poată lua lumină. Nu am ce să spun mai mult decât „Doamne ferește!”. Vreau să vă prezint un flimuleț cu Moise pe vremea când nu avea iPhone. Domnul Moise ne-a arătat cum și-au anunțat americanii atentatele pe bancnotă. Bancnota era din 1936, dar totuși prin 1996 a fost modificată un pic că nu ieșea grafica cu atentatele. Domnul Moise ne-a spus că americanii știau că vor urma acele atentate și au simțit nevoia să le anunțe codificat pe bancnotă. E un pachețel de problemuțe aici”, s-a amuzat Badea.

loading...

Moise Guran a renunțat din această lună la emisiunea TV! Acesta a precizat însă că nu este din cauza scandalului cu Nicolicea, dar este greu de crezut acest lucru, având în vedere că până acum realizatorul TV nu a spus nimic despre încetarea emisiunii. Este ciudat totuși cum Guran renunță dacă se poate spune așa la TV dar rămâne la radio.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });