Mircea Badea, amenințat cu JUDECATA. Cine îl vrea la TRIBUNAL și de ce
News

Mircea Badea, amenințat cu JUDECATA. Cine îl vrea la TRIBUNAL și de ce

Jurnalista Oana Dobre Dimofte se ceartă pe rețeaua de socializare Facebook cu Mircea Badea din cauza unei afirmații. Ea îl amenință cu tribunalul, acuzându-l de calomnie, Badea spunând că este ”atârnache la SIE”. Realizatorului de la Antena 3 pare să nu îi pese prea mult de asta. În plus, chiar i se pare nostim și o face tută, îndemnând jurnalista să îl dea în judecată și pentru acest cuvânt. 

loading...

”Mulțumesc, încă o dată, pentru mesajele de susținere. Am, însă, un comentariu de făcut. Înțeleg și apreciez mult intenția din spatele îndemnului de a nu-l băga în seamă. Dar nu e nicidecum prima dată când face asta. Și nu, nu mai vreau să ignor. Am așteptat doar ca în ploaia de înjurături greu cuantificabile juridic să apară ceva mai interesant: calomnia. Știam că o să apară, dinamica discursului său din ultimii ani făcea lucrul ăsta extrem de previzibil.

Și nu, nu o să ignor. Nu cred că ignorarea aduce cuiva vreun beneficiu, doar celui care poate să mitralieze mizerii nestingherit. Vadim a fost ignorat de majoritatea celor pe care îi calomnia. A ajuns în turul doi al prezidențialelor. Olivia a fost ignorată de majoritatea părinților cu idei sănătoase. Discursul ei a ajuns să provoace victime în sensul cel mai real al cuvântului.

loading...

Nu văd virtutea lui ”nu-l băga în seamă”. Ba o să îl bag în seamă pe domnul Mircea Badea. Pe bani mulți pe care o să îi cer despăgubire pentru porcăriile pe care le-a emis”, a scris jurnalista.

”Sa ma ameninti cu procesul e amuzant de stupid. Da-i drumul! Sa folosesti virgulele ca sa desparti conjunctia „insa” in interiorul unei propozitii, te transforma intr-o tuta. P.S. Sa ma dai in judecata si pentru „tuta”!”, a comentat Badea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });