Mircea Badea, avertisment CRUNT pentru Carmen Dan legat de Kovesi
News

Mircea Badea, avertisment CRUNT pentru Carmen Dan legat de Kovesi

Ministrul de Interne, Carnen Dan, a răspuns în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, atacurilor șefei Direcției Naționale Anticorupție. Laura Codruța Kovesi a declarat public că a cerut Ministerului de Interne să le detașeze un număr de cinci polițiști.

loading...

Întrebată dacă pentru faptul că nu a răspuns imediat solicitării șefei DNA nu îi este teamă că îi va face dosar, Carmen Dan spune că nu a făcut nimic și că nu are de ce să se teamă.

loading...

„Eu nu sunt o fire conflictuală, nu eu sunt cea care a ieșit public să spună că am o problemă cu DNA. Dânsa a ținut să facă publică această discuție instituțională și a trebuit să ies să fac precizări, să spun care sunt considerentele. Într-o societate normală, fiecare om ar spune așa: nu am făcut nimic, nu am de ce să mă tem. Acum, rămâne să vedem dacă suntem într-un stat normal”.

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei”, despre afirmația ministrului de Interne, Carmen Dan, care a spus că nu a făcut nimic și că nu se teme de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. El spune că sunt pline pușcăriile de oameni care nu au făcut nimic, aluzie la declarația doamnei Carmen Dan.

„Sunt convins că doamna Carmen Dan acreditează o percepție falsă la nivel public. Scria pe ecran, mai devreme, Carmen Dan: Nu am de ce să mă tem, nu am făcut nimic. Acreditând astfel ideea, care din punctul meu de vedere este profund greșită, că pățești de la DNA doar dacă ai făcut ceva, lucru care nu numai că este fals, dar este și periculos. Nu am o problemă la nivel de principiu, am o problemă la nivel de realitate. DNA până acum s-a comportat ca o armă de execuție politică, în slujba șefului lor. Sunt pline pușcăriile de oameni care nu au făcut nimic”, a spus Mircea Badea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });