Mircea Badea, despre penibilul în care se scaldă Klaus Iohannis
News

Mircea Badea, despre penibilul în care se scaldă Klaus Iohannis

Mircea Badea a vorbit în emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3, despre declarațiile președintelui României referitoare la furtuna din vestul țării. El spune că în România, președintele primul lucru pe care l-a a spus a fost „să aflăm cine se face vinovat de neglijență sau incompetență” în timp ce în Statele Unite nu a stat nimeni să caute vinovați pentru condițiile respective provocate de marele uragan.

loading...

„În Timișoara, a fost o furtună intensă, acum câteva zile, în București a fost un vâjgărău mai mititel. Haideți să vedem traseul președintelui Werner, după aceste evenimente. După furtuna de la Timișoara, după ce au fost și victime, a zis așa „Iohannis cere explicații și măsuri din partea Guvernului, după furtuna violentă din vestul țării”. Deci cere explicații și măsuri. (…)

Deci imediat după vâjgărău, Iohannis căuta vinovații. Am făcut comparația cu Statele Unite. În Statele Unite a fost cel mai puternic uragan de când se măsoară intensitatea uraganelor. În Statele Unite, nu a stat nimeni să caute vinovați pentru condițiile respective. În România, președintele României a spus primul lucru „să aflăm cine se face vinovat de neglijență sau incompetență”. Asta a zis Iohannis imediat după Timișoara”, a spus Mircea Badea.

loading...

Cu toate acestea, după ce a văzut că și-a luat palme peste ochi din toate părțile pentru declarațiile stupide, Iohannis ne-a făcut și proști pe față spunând că nu a acuzat Guvernul de nimic, deoarece acesta nu avea ce să facă în contextul furtunilor de la sfârșitul săptămânii trecute, fiind un Executiv „proaspăt”.

„Ca să nu fiu înțeles greșit, unii au divagat la televizor. Nu am acuzat Guvernul de nimic. E un Guvern proaspăt, ce era să facă? Probabil nici nu știu care sunt liniile de comunicare încă. Nu asta era problema. Pe de altă parte, acest Guvern nici nu avea cum în timpul foarte scurt să se apuce să construiască un astfel de sistem, dar am fost foarte nemulțumit că o entitate care trebuia să prevină, să avertizeze populația nu a făcut-o.

Au fost, din fericire, intervenții foarte reușite din partea pompierilor, de exemplu, și ca de obicei pot să laud pompierii, au făcut o treabă excelentă. ISU a intervenit peste tot, au salvat ce a mai putut fi salvat”, a afirmat șeful statului.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });