Life

Mircea Badea i-a luat pe toți prin surprindere pe toți cu privire la Iohannis și Kovesi

Mircea Badea a comentat, în pasa emisiunii ”În gura presei”, cu „Sinteza zilei”, anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis, prin purtătorul său de cuvânt, cu privire la activitatea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

 ”Vreau să vă spun că nu mi-a fost niciodată simpatic domnul președinte Iohannis. Dar acum îmi e. Deci, m-am sucit total. L-am reevaluat total. Mi se pare absolut drăguț felul în care domnul președinte, odată la câteva zile, vine din proprie inițiativă, că nu îl întreabă cineva, sau o trimite pe duduia aceea (…) Mădălina Pușcalău, și spune: Sunt eu, președintele României. Știți ce vreau să vă spun? Noi toți: Da, știm. El: Ce? Noi: Că sunteți mulțumit cu Kovesi. El: Exact”, a spus amuzat Badea, simulând un dialog cu președintele Iohannis.

”Deci, odată la câteva zile, vine președintele Iohannis și spune: Sunt eu, Iohannis. Sunt foarte mulțumit de doamna Kovesi. Da, domnule, știm, ne-ați mai spus. Da, dar și mâine e o zi!”, a completat Badea.

loading...

Jurnalistul Răzvan Savaliuc, senior editor luju.ro, a afirmat, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că deține informația potrivit căreia familia Iohannis ar fi șantajată cu un dosar penal la DNA, în contextul în care președintele României și-a reiterat încrederea în instituția condusă de Laura Codruța Kovesi.

”Cred că e șantajat cu un dosar penal, sau are temerea că oricând i se poate deschide lui, ori soției, un dosar penal. Eu am informația că e un dosar în lucru la DNA, și nu de ieri de azi, pe povestea cu casele. Să ne amintim că președintele a recunoscut că a trebuit să dea niște bani înapoi, după ce s-a dat acea decizie civilă irevocabilă în care s-a spus că au fost cumpărători de rea-credință. Plecând de la premisele că au primit bani rezultați dintr-o faptă ilicită, procurorii DNA pot spune că am putea avea aici o spălare de bani”, a spus Răzvan Savaliuc, la Antena 3.

loading...
To Top