News

Mircea Badea, întrebare de 1000 de puncte despre firmele SRI

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În Gura Presei”, dezvăluirile făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. El se întreabă de ce face un serviciu secret cu firme sub acoperire. Nu are bani de la buget?

În ceea ce privește firmele sub acoperire, „Dragomir spune că toate activitățile unui serviciu secret, că e vorba de acoperiți în presă sau de firme acoperite. E legal. În România, prin lege, atât SRI, cât și SIE, pot să aibă firme acoperite. Adică tu nu știi că sunt ale SRI și ale SIE, ele în realitate sunt.

loading...

Și nu știe nimeni decât cei care trebuie să știe. Întrebarea corectă este ce dracu face un serviciu secret cu firme sub acoperire. Nu are bani de la buget? Un titlu din România Liberă spune că „În șase ani, guvernările PSD au dublat bugetul SRI”. Întrebarea este: ăstora nu le mai ajung banii? Au un buget absolut uriaș. La rectificarea bugetară au mai primit un supliment”, a comentat Mircea Badea.

„Justificarea lui Dragomir pentru acoperiții din presă, pentru firmele acoperite din economie este nevoia de informații. Adică, dacă ai o firmă, ai o sursă valoroasă de informații. Coldea a pervertit asta, pentru îmbogățire. Întrebarea este: ce șanse are o firmă în economie, la licitație, în concurență cu firma SRI? Absolut niciuna. Lucru confirmat și de domnul Dragomir”, a mai spus realizatorul.

loading...
To Top