News

Mircea Badea râde COPIOS de DNA după ce instituția a dat LOVITURA recuperând 4 baxuri de ulei

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, s-a amuzat copios pe seama DNA care a recuperat ULEI folosit ca mită. Potrivit Lumea Justiției, DNA a obtinut nu doar o condamnare in instanta, dar chiar si recuperarea prejudiciului. Si nu vorbim despre orice prejudiciu, ci de unul cu adevarat semnificativ.

Este vorba despre un bax de ulei de masiline si trei baxuri de ulei de floarea soarelui . Tribunalul Bihor a pronuntat, in 19 iulie 2017, sentinta in cazul in care fosta adjuncta a Administratiei Judetene a Finantelor Publice Bihor, Adriana Sime, a fost saltata de DNA, retinuta, defilata in catuse si umilita public, iar in final trimisa in judecata pentru patru presupuse infractiuni de luare de mita .

loading...

Nu singura, ci alaturi de o alta inculpata, Florentina Rodica Puscau, acuzata de complicitate la luare de mita .

”Dacă toate patru sunt de floarea soarelui, mita este prea mică. Dacă erau patru baxuri de ulei de măsline atunci mita era uriașă. Pe când așa este combinat. Un bax de ăla mai scump (de măsline) și trei mai ieftine (de floarea soarelui). Cred că era și super ofertă. Dacă iei un bax de ulei de măsline și unul de floarea soarelui îți mai dăm noi două de floarea soarelui.

La DNA, în mintea lor, dacă iei mită cinci scobitori ei consideră că ai cinci infracțiuni de luare de mită. De asta au spus când a fost vorba de prostia aia cu Ponta că are 60 de acuzații de evaziune fiscală. Deci patru baxuri de ulei, patru infracțiuni de luare de mită. Bravo! Una a luat mita patru baxuri de ulei dar a fost și una care a fost complice. Dacă nici asta nu e anticorupție…întrebarea mea este următoarea: Unde se vor duce aceste baxuri de ulei? În mod normal ar trebui să se facă o licitație publică”, a spus Mircea Badea în emisiunea În gura presei.

loading...
To Top