News

Mircea Badea, reacție cu privire la sesizarea DNA: Este o încercare de LOVITURĂ DE STAT

Mircea Badea a comentat, în emisiunea În gura presei, despre sesizarea Direcției Naționale Anticorupție cu privire la datele care au fost făcute publice de către Ministerul pentru Relația cu Parlamentul înt-o anchetă ce viza instituția. Direcţia Naţională Anticorupţie a sesizat procurorul general în legătură cu un comunicat de presă trimis de Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, în contextul percheziţiilor care au avut loc luni la sediul Guvernului, DNA precizând că au fost furnizate detalii ce pot afecta ancheta penală.

”După părerea mea este o nouă culme de stalinism și o nouă încercare de lovitură de stat. Eu nu mă feresc deloc de această sintagmă, care a produs foarte multă emoție și reacție, în februarie, anul acesta. Este o nouă încercare de lovitură de stat cu ajutorul cătușelor”, a afirmat Mircea Badea la Antena 3.

loading...

Și președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a comentat aceast demers făcut de DNA. El spune că prin aceste acţiuni, Laura Kovesi certifică veridicitatea înregistrărilor prezentate acum o lună în care spunea că trebuie să iasă cu un dosar tare.

”Când ăştia au dat un comunicat nevinovat ce fac ei (n.r. cei de la DNA)?  Le spun celor de la DNA să se autosesizeze. Cu alte cuvinte îi sesizează să se autosesizeze. Adică vine şi spune Kovesi ”băi slugilor de la Parchet să vă autosesizați în domeniul ăsta”. Este stalinism pur. Prin acțiunile de ieri și astăzi, doamna Kovesi nu face decât să certifice veridicitatea înregistrărilor prezentate acum o lună. Ce spunea atunci? Ne calcă ăștia pe cap. Trebuie să ieșim cu dosare tari. Trebuie să îi speriem și să le arătăm că suntem puternici. Asta face DNA-ul de ieri până astăzi. Încearcă să-i calcepe cei de la Guvern pe cap ca să arate că sunt puternici”, a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

loading...
To Top