Mircea Marian. "nebun" de furie că Dan Voiculescu a fost ELIBERAT
News

Mircea Marian. ”nebun” de furie că Dan Voiculescu a fost ELIBERAT

Jurnalistul Mircea Marian a reacționat dur după ce Dan Voiculescu a fost eliberat condiţionat, în urma executării unei treimi din pedeapsa de 10 ani primită, în 2014, în dosarul „ICA”. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, în mod definitiv, că fostul senator poate ieşi din închisoare.

loading...

”Cu ceva prosecco în mine, zic și eu: bă da nerușinat e securistu ăsta bătrân, Felix. Ne-a furat de sute de milioane de euro, n-a dat mai nimic înapoi când l-au prins, a făcut nițică pușcărie în regim de pension – nu cu 40 în cameră, trei paturi suprapuse – și tot el face scandal.

Să ne fie învățătură de minte. Eu nu sunt un dur, dar cred că alde ăștia trebuie duși la zdup, încuiați celula și aruncată cheia, pentru că nu mai e nevoie de ea. Dacă ai milă, nu învață nimic. Să vedeți ce va face acum, după ce a ieșit, plus că-mi pare că e ușor țăcănit și chiar se crede martir, nu un hoț ordinar”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

loading...

Un alt personaj care a comentat plin de venin eliberarea lui Dan Voiculescu este jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El a spus că a făcut o afacere „foarte rentabilă”: „20 de milioane per anul de puşcărie”.

„Domnul Voiculescu a făcut o afacere foarte bună, înţeleg că prejudiciul în dosarul care l-a trimis la puşcărie pentru 10 ani, privatizarea ICA, era de 60 de milioane de euro, aşadar a stat în puşcărie 3 ani, deci 20 milioane de euro per anul de puşcărie, cred că e destul de rentabil”, a declarat jurnalistul.

Potrivit acestuia, Voiculescu este un câştigător: în puşcărie s-a concentrat pe scriere, „a îmbogăţit cultura naţională, nu cred că ar trebui să fie foarte supărat”. Cristian Tudor Popescu s-a întrebat de ce statul nu a valorificat bunurile confiscate de la Dan Voiculescu şi de la familia sa.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });