News

Mirel Curea, cel mai amuzant comentariu după căderea Guvernului Grindeanu

Parlamentul României a demis Guvernul condus de Sorin Grindeanu, după ce moţiunea de cenzură a fost votată de 241 de aleşi. Acest lucru nu înseamnă, automat, şi plecarea premierului de la Palatul Victoria, în condiţiile în care Constituţia prevede un mecanism de asigurare a interimatului de către prim-ministrul demis de cele două Camere.

Reacțiile jurnaliștilor și oamenilor politici nu au întârziat să apară pe parcursul zilei însă comentariul lui Mirel Curea de le Evenimentul Zilei este ”cel mai” cuprinzător.

”Sa fiu in locul lui Grindeanu, Ponta si pulica ala, al treilea membru al Cabinetului, nu mai stiu cum il cheama, m-as baricada in Palatul Victoria, as pune biroul in usa, as propti scaune-n clanta. N-as lasa democratia din mana!”, a scris acesta pe Facebook.

Un alt comentariu de remarcat este și cel făcut de jurnalistul Victor Ciutacu.

loading...

”Dragnea a câștigat, firesc, bătălia penibilă a moțiunii de cenzură împotriva guvernului pus de el însuși. Dacă nu era în stare să asigure majoritatea nici măcar acum, pleca direct la Alexandria; sau pe carantină, la Rahova. Dar asta nu înseamnă că e veșnic și atotputernic, chiar dacă el asta speră. La prima comicărie nasoală pentru partid, fix ai lui o să-i ia gâtul într-un spectacol de sunet și lumină. Au pățit-o, pe rând, Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta…

Ponta a încercat marea cu degetul, a băgat nuiaua prin gard și dihonia între ei, acum se întoarce la plimbări, golf, poze cu mese bogate pe Instagram și așteaptă următoarea oportunitate. Nici nu se va uita în urmă după Grindeanu, omul căruia i-a pus o parte a Sistemului mâna pe cap când nu-l cunoșteau nici vecinii de stradă și căruia cealaltă parte a aceluiași Sistem i-a dat un șut în cur după ce s-a făcut de bășcălie națională. Recuperabil și ăsta dacă-i cuminte și servește în continuare patria.

Într-o lumea normală, Dragnea ar trebui să priceapă ceva și să se abțină ca, la următoarea listă, să bage-n față iar toate amazoanele cu gură mare și toți argații de pe mănoasele moșii din Teleorman, dar, din păcate, nu (cred că) se poate abține. În aceeași lume normală de care n-o să avem parte, după eșecul zgomotos, Ponta ar trebui să fie istorie și Grindeanu să umble cu punga de catering pe cap, dar, tot din păcate, nu se va întâmpla nici asta.

Iohannis e iar pe cai mari. Fără să facă, la vedere, nimic. El ar fi trebuit să fie personaj principal în “Erou din întâmplare”, nu Andy Garcia. Dacă știe să joace, îi rotisează ca pe puii de Crevedia și tot el iese bine. Arătați-mi un contracandidat al său de la PSD viabil pentru 2019 și-l fac icoană în birou. Sau acasă, dacă se mai încordează mult Securitatea să ne închidă postul de televiziune. Oricum am reușit iar performanța să fie toți supărați pe mine și să-mi impute, fiecare în parte, că am jucat cu ăilalți. Poate ar trebui să învăț și eu ceva din viața asta curvă”, a scris acesta pe blog.

loading...
To Top