News

Mirel Curea, mesaj EXTREM de dur pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Mirel Curea de la Evenimentul Zilei a avut un mesaj extrem de dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

”Bai Dragnea, uite ce si cum, ca esti prea prost ca sa intelegi singur. Daca plutonierii de presa, zisi si deontologi, sunt prea desantati ca sa priceapa, pricep doar daca le convine, doar ce le convine, aia nedeontologi pricep o chestie pe care tu nu ai cum.

loading...

Bai tarane, care esti tu disperat de parnaie, cand trimiti o sleatha de securisti de la ANAF peste un site de stiri, de dezvaluiri, de ce ma-sa o fi, asa cum ai trimis tu peste Rise Project si peste Hot News – sa le spui tutelor tale din Guvern si de sub birourile tale ca este o coincidenta faptul ca s-au dus in aceeasi zi in care apareau dezvaluiri despre ciordelile tale – deci, cand iti timiti tuterii de la ANAF peste aia, inseamna ca te pisi peste cele mai elementare norme de democratie, ca nu exista nici cea mai vaga diferenta intre apucaturile cuplului Coldea-Kovesi si apucaturule tale, ceea ce eu stiam, dar lumea nu prea.

In final, asa, nedeontolgic vorbind, din perspectiva liberatii de exprimare, facand abstractie de preferintele mele si ale oricarui om intreg la cap, intre A3 si Rise nu exista diferente prevazute de Lege, Constitutie si principiile democratiei. 

Drept pentru care, pentru ca nu exista diferente intre haituirea celor la A3 si a celor de la Rise si nici intre reactia mea la cele doua mizerii, una din trecutul recent, celalata din prezent, te bag in ma-ta si pe tine, la fel cum am procedat si cu Base, care facea fix ca tine, cand era vorba de Antene. Deci, Hai sictir!”, a scris Mirel Curea pe Facebook.

loading...
To Top