News

Mirel Curea, replică FANTASTICĂ pentru Kovesi care potrivit unei înregistrări a spus ”Aoleu mânca-ți-aș gura”

România TV a difuzat duminică seară la ora 22 noi înregistrări explozive cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Potrivit acestor, Kovesi a folosit expresia deloc elevată ”Aoleu mânca-ți-aș gura”.

loading...

”Multă lume ne susține, dar deja trebuie să ieșim.  Dacă ne simt că nu mai avem curaj o să se urce cu picioarele pe noi, credeți-mă. Trebuie să găsim cu toată secția 3-4 dosare cu potențial. (…) Să supraviețuim. Să trecem de perioada asta grea că asta e important. (…) Aoleu mânca-ți-aș gura. (…) Mi-a venit inima la loc. Deci doi. Mai scoateți doi. Ieșim cu dosare, avem și softul din Anglia, așa frumos și ne mai vedem la 1 iulie”, le-a spus Kovesi procurorilor DNA. Jurnalistul Mirel Curea de la Evenimentul Zilei a venit cu o replică la expresia folosită de Kovesi.

Doamna Kovesi, in loc de indemnul „manca-v-as gura voastra” adresat procurorilor din subordine, pentru a-i motiva si mobiliza, de ce nu incercati sa-i seduceti mai direct, mai abrupt, cu mult mai promitatorul „manca-v-as p*la voastra„. Daca nici la asta nu reactioneaza, este naspa, se duce dracului statul de drept”, a scris Curea pe Facebook.

loading...
To Top