Mirel Curea, replică GENIALĂ pentru Dan Tapalagă în scandalul SIPA
Socant

Mirel Curea, replică GENIALĂ pentru Dan Tapalagă în scandalul SIPA

Jurnalistul Mirel Curea de la Evenimentul Zilei a avut o replică de zile mari pentru Dan Tapalagă de la HotNews. Totul a pornit de la ministrul Justiției, Tudorel Toader care a confirmat copierea a peste 3000 de file din arhiva SIPA și faptul ca acolo au patruns persoane fără certificat ORNIS. Potrivit EVZ, prima vizită pe care ministrul Justiției, Monica Macovei, a făcut-o, alături de consilierul ei Dan Tapalagă, la sediul acesteia a fost chiar în a doua zi a mandatului de ministru!

loading...

Mirel Curea lasă să se înțeleagă că Tapalagă nu a pus pe HotNews știrea referitoare la copierea a peste 3000 de file din Arhiva SIPA deoarece se simte cu musca pe căciulă.

”Tapalaga, pompeaza si tu nitel sange in corpii cavernosi ai deontologiei, si pune si tu stirea asta la avizierul de pe platoul mare al UM Hotnews, ca-n ea este vorba despre tine si despre aia mica, despre Monica, daca iti mai aduci aminte de ea”, a scris Curea pe Facebook.

”E interesant să vezi cum în garnizoana presei deontoloage se pune batista pe țambal, în cel mai pur stil lăutăresc. Partitura surdo-mută… Tudorel Toader a spus ieri că s-au copiat documente secrete, iar în Arhiva SIPA au intrat persoane care nu aveau autorizație legală. UM Hotnews nu suflă un cuvânt, nici n-are cum pentru că prezumtivul infractor Tapalagă e ditamai șeful acolo, așa că știrea nu există! UM Digi 24 dă citatul din Tudorel Toader, dar nu spune o vorbuliță despre documentele și dezvăluirile EvZ. Curat BBC, nea Prelipceanu! 

Ziare.com, unde avem un căprar acoperit pe post de ziarist, Ioana Ene Dogioiu, dă știrea după miezul nopții în același spirit surdo-mut. Restul gradaților răspândiți pe la Adevărul, News.ro, sau aiurea nu suflă o vorbă.
Însă o să vedeți o ditamai campanie pe tema pragului la abuzul în serviciu. A dat Liviu Avram (noul șef de pluton) prima știre, vor sări și cei mai sus menționați urlând! E doar o chestiune de principiu în Țara Știrilor Care Nu Există!
”, scrie si Dan Andronic.

loading...

Ce a spus Tudorel Toader:

„La ANP există xeroxul cu care au fost copiate cele peste 3000 de pagini şi care este sigilat. La ANP există condicile privind vizitatorii în arhivă. Am solicitat informaţii şi de la oficiul care eliberează certificatele ORNISS. Le-am primit şi îmi spune cine avea şi cine nu. Aceste informaţii se referă la diverşi, foşti, angajaţi sau neangajaţi ai MJ care azi se află în alte demnităţi sau chiar in Ministerul Justiţiei, dar care se află la adăpostul prezumţiei de nevinovăţie.”

Ce scria EVZ:

”Am intrat în posesia unui nou document important, care lămurește încă un mister legat de Arhiva SIPA. Respectiv prima vizită pe care ministrul Justiției, Monica Macovei, a făcut-o, alături de consilierul ei Dan Tapalagă, la sediul acesteia. A fost chiar în a doua zi a mandatului de ministru!

Din lecturarea acestei Note scrisă de un ofițer SIPA, din care reproducem astăzi doar prima pagină, reies niște detalii extrem de importante: accesul s-a făcut fără certificate ORNISS, iar la plecare a fost luat registrul ce conținea evidența operativă a documentelor secrete. Fapte extrem de grave și necunoscute până în prezent!”

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });