News

MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: Sexy-secretara PSD, avansată după ce l-a DIVORȚAT pe Codrin Ştefănescu!

Una dintre cele două secretare acuzate că i-au spart casa lui Codrin Ștefănescu ar fi fost promovată, notează B1 care citează cancan.ro.

Chiar Ștefănescu a fost cel care a anunțat, vineri dimineață, despărțirea de logodnica sa, Alice Constantinică, cea care i-a dăruit şi un băieţel. Zvonurile privind problemele dintre cei doi, însă, circulau de mai multe săptămâni, liderul PSD fiind acuzat că a avut aventuri cu două dintre secretarele de la partid. Codrin Ştefănescu ar fi avut o escapadă cu Alina Raluca Ion şi Cristiana Dănilă chiar în vila conjugală, notează cancan.ro.

“Nevasta lui Codrin a fost plecată cu băieţelul, Răducu, din Bucureşti, parcă la mare, că ea are ceva rude la Constanţa. A stat cât a stat şi s-au întors la Bucureşti. Femeia, că ştii cum sunt femeile, a simţit ceva, mi se pare că a şi prins un mesaj şi a înnebunit. Nu ştia cine e şi, de fapt, nici ce e exact.

loading...

I-a venit ideea să se uite şi la înregistrările camerelor de luat vederi de acasă şi aici… ce să vezi? Fester (n.r. – aşa este poreclit Codrin Ştefănescu datorită asemănării cu personajul «Unchiul Fester» din serialul «Familia Adams») al nostru într-o dimineaţă se săruta în faţa casei cu una dintre secretare, în timp ce o mângâia pe cealaltă. Poftim aspect: să-ţi vină să-i strângi pe toţi trei de gât şi nimic mai mult! Femeia a înnebunit de nervi, efectiv: bine, OK, are o amantă care o arde la hotel, dar să aduci două ţărănci nenorocite în căminul conjugal, asta este prea de tot, aşa ceva este de netolerat!

A urmat un scandal monstru în care omul, neavând ce să facă, a recunoscut că fraierele alea două au venit în vizită, sanchi… aveau treabă. Alice l-a întrebat dacă au făcut şi sex în casă. Fester a sărit ca ars că nu se pune problema, că el cutare, cutare, numai vrăjeli de popă de ţară. Şi ea atunci ea l-a pus să se jure pe fii-sa, că cică pe fii-sa nu se jură strâmb niciodată.

Pe orice altceva, n-are treabă, bagă în ele, minte de îngheaţă apele încontinuu, dar pe fii-sa se jură drept. Îţi vine să crezi că papagalul ăsta nu s-a jurat? Nu s-a jurat, deci na, clar ca lumina zilei, au făcut orgie în căminul conjugal. Şi iată că le ţine în continuare secretare la el la cabinet la PSD”, a povestit o sursă.

Cristiana Dănilă a avut succes după presupusa aventură cu politicianul. La câteva ore după ce Codrin Ștefănescu anunța despărțirea de logodnică, Dănăila ar fi fost transferată, evident pe o funcţie superioară, la un cabinet de ministru. Ea ar fi ajuns în subordinea lui Ilan Laufer, ministrul pentru IMM-uri.

loading...
To Top