Life

Mitingul PSD și-a schimbat TEMA. Pentru ce se PROTESTEAZĂ. Mulți se vor bucura

PSD va organiza pe 9 iunie un miting de amploare. Acesta trebuia să fie pentru susţinerea Guvernului Dăncilă însă Liviu Dragnea a anunțat marți că tema s-a schimbat. Românii vor protesta împotriva abuzurilor din justiție. ”Știu încă de anul trecut că sunt colegi care au fost pe lista ”statului paralel”. Această construcție Pro România este a ”statului paralel”, de aceea unii dintre colegi pleacă la Ponta”, a spus Liviu Dragnea, în ședința PSD.

loading...

„România se va elibera odată ce ei vor pierde controlul. Câțiva colegi de ai voștri au acceptat să facă parte din planul ăsta și nu e de acum, e de anul trecut. Am pus aceste întrebări la Congres, dacă hotărâm să mergem cu toții până la capăt și dacă acțiunea noastră de a stopa sistemul, de a rupe sistemul generator de abuzuri, trebuie dusă până la capăt. Toată lumea a aprobat asta la Congres. Mă face să nu am nicio ezitare și să mergem până la capăt…Suntem în fața unei gogoși care e foarte urâtă și umflată, dar e ușor de spart”, a declarat Dragnea în ședința grupului PSD din Camera Deputaților, potrivit stenogramelor obținute de Antena 3.

La acesta vor participa delegaţii cu membri şi simpatizanţi ai partidului din toate judeţele ţării, dar sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care au încredere în guvernarea PSD-ALDE.

loading...

Cau un fapt amuzant, dimineață, înainte de schimbarea temei protestului, avocata Ingrid Mocanu venea cu o sugestie pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Aceasta recomandă să se facă la miting și o secțiune separată pentru cei care vor să protesteze împotriva abuzurilor și Statului Paralel, Protocoale Secrete, Câmp tactic și arestări televizate.

”Domnule Dragnea… sau care mai organizați mitingul ăla mare! Am și eu o solicitare … și cred că mulți dintre prietenii mei de aici: nu doriți să faceți la miting și o secțiune separată pentru cei care vrem să protestăm împotriva abuzurilor și Statului Paralel, Protocoale Secrete, Câmp tactic, arestări televizate, etc?

Că acum, ca să ”susținem” un premier pe care l-am pus acolo prin vot tot NOI (că de aia am ieșit să vă votăm, ca să puteți guverna) mi se pare cam exagerat chiar și pentru mine, care sunt ”mitingistă” din naștere.

Dacă ceva vă ”stresează” să guvernați ori să legiferați (evident, nu niște TFL – iști de trei lei și o opoziție aproape adormită) atunci haideți să protestăm împotriva ălora.  PS – aștept să ne comunicați locația protestatarilor anti-Statul Mafiot”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina de socializare”, a scris Ingrid Mocanu.

loading...