News

Monica Macovei intervine în scandalul momentului: Caracatiță de CRIMĂ organizată

Dragnea, Ponta, Grindeanu, lăsați instituțiile statului în pace! Nu le mai folosiți în bătălia din grupul vostru infracțional organizat. Este mesajul lansat de Monica Macovei care nu a scăpat momentul să-și arate ura față de PSD.

”Dacă vreți să vă dați „lovituri de stat” între voi, faceți-o la sediul de partid, nu folosind instituția Guvernului sau a Parlamentului. PSD-aripa condamnatului Dragnea stabilește vineri noaptea, ca hoții, ca duminică să fie convocat Parlamentul pentru citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Iar PSD-aripa plagiatorului Ponta a preluat Secretariatul General al Guvernului pentru a controla toate actele pe care prim-ministrul Grindeanu dorește să le publice în Monitorul Oficial. Dacă Grindeanu chiar era un prim-ministru reformator, îl aducea pe plagiatorul Ponta în Guvern?

Acum însă avem dovada clară că liderii PSD nu se bat pentru binele țării, ci pentru puterea în partid. PSD nu se poate reforma, rămâne o caracatiță de crimă organizată. PSD vrea să stingă lumina peste România”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

loading...

Anterior ea a afirmat că disperarea condamnatului Dragnea este mare dacă inventează evaluări ale miniștrilor și apelează la un prieten penal, Vâlcov, să dea note cabinetului Grindeanu pe un program mincinos vânturat în campanie.

”Țara în instabilitate! Reglări de conturi în PSD, cu sprijinul anexei ALDE. Și circul nu se oprește. Evaluarea miniștrilor aleși de Dragnea este, de fapt, chiar evaluarea activității lui Dragnea și ar trebui să fie primul care să plătească pentru incompetență.

Dorința nestăpânită de a scăpa de justiție, de anchetele procurorilor și de al doilea dosar, acesta este obiectivul lui Dragnea. Disperarea condamnatului Dragnea este mare dacă inventează evaluări ale miniștrilor și apelează la un prieten penal, Vâlcov, să dea note cabinetului Grindeanu pe un program mincinos vânturat în campanie.

Oamenii care au votat PSD au aflat acum că Dragnea nu-și asumă nicio responsabilitate pentru eșecul Guvernului pe care se lăuda că l-a pus în funcție și că PSD are un program de guvernare mincinos”, afirmă Macovei.

loading...
To Top