News

Monica Tatoiu a REVENIT la cererea ”publicului”! Atac EXTREM la adresa unor medici

Monica Tatoiu a stat tăcută o perioadă dar firea nărăvasă nu o lasă și a revenit acum cu o critică, pe Facebook, atitudinea unor medici de la noi din țară cu multă experiență profesională, dar care refuză să învețe metode și tehnici noi de tratament, totul în defavoarea pacienților.

Mesajul Monicăi Tatoiu vine în contextul demisiilor de la Spitalul Colentina, unde doi neurochirurgi au plecat după ce au acuzat probleme grave la nivel administrativ, potrivit Antena 3.

”De ce medicii tineri si specializati sunt nedoriti.Pentru ca deranjeaza ANUMITE fosile care nu vor sa invete nimic nou.Asa se intampla si la urologie.S-au cumparat 5 roboti pentru operatii laparoscopice. Anumiti sefi de sectie si-au trimis tinerii la specializare la Milano altii au preferat sa lase aparatele sa se prafuiasca pentru a nu avea competitie.Profesorii din vremea comunismului au creat scoli.Majoritatea.Acum aceste scoli devin amintire din cauza vanitatatii mediocrilor”, a scris Monica Tatoiu, pe Facebook.

Medicii Ionuţ Gobej şi Dorin Bica de la Spitalul Colentina au demisionat, luni, invocând faptul că, odată cu schimbarea managementului unităţii medicale, în ianuarie 2017, lucrurile au dus spre distrugerea secţiei, în prezent activitatea la neurochirurgie fiind un act de uzură extraordinară.

loading...

Ei au reclamat faptul că au fost refuzate operaţiile a 60 de pacienţi cu tumori cerebrale complexe, în condiţiile în care în 2017 ar fi urmat să fie făcute 600 de intervenţii chirurgicale, şi că personalul secţiei este supus unei hărţuiri permanente, iar că fiecare chirurg poate opera doar o dată sau de două ori pe săptămână, până la ora 15.00.

Ionuţ Gobej şi Dorin Bica au mai afirmat că pacienţii au fost refuzaţi din cauza lipsei şi a pierderii de personal, programului operator restricţionat şi a lipsei de medicamente şi consumabile.

Primarul general Gabriela Firea le-a propus celor doi medici demisionari să-şi reconsidere decizia, doctorului Gobej propunându-i să preia interimar conducerea Secţiei de Neurochirurgie a unităţii medicale. De asemenea, Firea le-a solicitat să facă o propunere pentru funcţia de manager, aceasta fiind medicul Lelia Iliescu.

Managerul Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Andreescu, a fost demis la începutul lunii ianuarie pe motiv că i-ar fi ţinut pe pacienţi în frig în saloane, conform anunţului făcut atunci de primarul general Gabriela Firea, Silvi Ifrim preluând interimatul.

loading...
To Top