News

Monica Tatoiu, mesaj APOCALIPTIC despre România: Durerea o sa fie IMPOSIBIL de atenuat

După ce a renunțat să-și mai spună opiniile la TV, femeia de afaceri Monica Tatoiu s-a refugiat pe Facebook. Aceasta a transmis în urmă cu doar câteva zile în urmă mai multe mesaje apocaliptice despre soarta României. Ea vede un dezastru în viitor. Redăm câteva pasaje scurte dar menite să sperie persoanele mai slabe de înger.

”Vine septembrie si atunci prapadul o sa il simtim dureros.Vine iarna si durerea o sa fie IMPOSIBIL de atenuat.Raul a fost facut.”

”De 6 luni tot spun ca fundul sacului e aproape.La noi e nevoie sa il atingi.Ca in 2008.”

”Ce cred ca vor face din lipsa de bani? Vor renunta la cota unica si vor impozita veniturile mari.”

loading...

”Cei lipsiti de educatie sunt periculosi pentru ca: 1.Sunt multi 2.Sunt iresponsabili
3.Sunt o resursa ieftina pentru PROCESATORI”

”Inca o dovada ca politicienii traiesc in trecut.Angajatii nu mai lucreaza in fabrici si uzine sau institute comuniste.Angajatul poate lucra de acasa,evaluarea activitatii depinde exclusiv de cel care plateste.Ce stie despre o companie un inspector care nu a avut o firma in viata lui.Asta cand Codul Ocupatiilor nu este actualizat.Nu exista munca la negru fara acordul ambelor parti.In Romania e o mare lipsa de munca calificata.Credeti ca un constructor o sa plateasca la negru un angajat competent, care maine nu mai vine la munca daca nu are contract si altul il plateste mai bine?La negru lucreaza doar cei care pot fi inlocuiti usor.”

Reamintim că Monica Tatoiu a luat în urmă o decizie radicală. Femeia de afaceri a hotărât să nu mai apară la TV. Are și un motiv întemeiat.

„Două zile a fugit de acasă. Am promis că dacă se întoarce nu mai merg la TV. Acum trei ore s-a întors. Așa că până in ianuarie „Auf wiederssen”. Știu că mulți se vor bucura. Mă concentrez pe cartea pe care o scriu”, a afirmat Monica Tatoiu, alături de o fotografie cu pisica dispărută de acasă. „Am promis LUI și o să mă țin de cuvânt. Toată energia o să o pun în scris”, a completat femeia de afaceri.

loading...
To Top