Emotionant

Motanul Winston l-a îngrijit pe câinele Zeke cât a fost bolnav

O alergie la un anumit tip de iarbă l-a pus la pat pe Zeke, câinele unui cuplu din USA, dar pe lângă întâmplarea nefericită, una fericită le-a mai alinat din suferință. Motanul Winston nu-l scapă din ochi și mai toată ziua îi tine companies să nu se plictisească. Acesta nu ezită să-și arate afecțiunea, iar câinele pare în regulă în preajma lui. Faptul a luat oarecum prin surpindere cuplul. Deși se înțelegeau bine, ei totuși nu credeau că sunt atât de loiali, unul celuilalt.Capture

”De când l-am adus de la veterinar nu s-a dezlipit de el. Îl spală toată ziua și are grijă să-l mai înveselească. Face tot felul de giumbușlucuri, dar Zeke este acum prea slăbit pentru a se juca. Sunt prieteni foarte buni, și nu de puține ori și-au luat apărarea unul altuia. Uneori când îl mai cert pe Winston și Zeke se uită ciudat la mine de parcă îmi spune “Gata, gata. Este destul. Mai lasă-l în pace. Au crescut de mici amândoi și de aici se și explică prietenia pe care și-o poartă. Sunt sigură că în anumite situații s-ar sacrifice unul pentru celălalt”, a spus Kelly Oscar.

loading...

După aproape o săptămână jumătate, Zeke și-a revenit, iar programul în casa cuplului este complet. Mai exact, Winston îl zăpăcește pe Zeke de cap, iar acesta îl aleargă până la epuizare. O dovadă că animalele nu sunt numai pentru amuzament ci dezvoltă sentimente puternice atât față de oameni cât și între ele. Vedeți filmulețul care arată cum Winston avea grijă de Zeke.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top