Mugur Ciuvică, replică de MILIOANE pentru Kovesi, DNA și #rezistenții de la România Liberă / Video
Life

Mugur Ciuvică, replică de MILIOANE pentru Kovesi, DNA și #rezistenții de la România Liberă / Video

Tribunalul din Londra a decis suspendarea extrădării lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, odată cu această decizie revocându-se şi măsura controlului judiciar faţă de acesta.

loading...

Curtea Internaţională de Arbitraj de la Washington a recomandat Tribunalului din Londra să suspende extrădarea lui Alexander Adamescu până la clarificarea anumitor aspecte. Odată cu această decizie, Alexander Adamescu a ieşit de sub controlul judiciar, având, astfel, posibilitatea de a părăsi ţara, a declarat avocatul Pavel Abraham pentru Mediafax.

loading...

Extrădarea lui Alexander Adamescu a fost cerută în baza unei acuzaţii de dare de mită împrună cu tatăl său, Dan Adamescu, însă, în acea perioadă, fiul afaceristului nu se mai afla în ţară, mai susţine apărătorul. Mandatul european de arestare al lui Alexander Adamescu are la bază un denunţ făcut de un jurist de la una dintre societăţile familiei Adamescu, de la care ar fi sustras suma de 100.000 de euro, potrivit sursei citate.

La solicitarea DNA, Tribunalul Bucureşti a emis, în luna mai 2016, un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, fiind acuzat de dare de mită.  Lovitura este una mare pentru DNA deoarece prin toate acestea se recomandă României să retragă sau să suspende mandatul european de arestare emis pe numele lui Alexander Adamescu și solicitarea asociată de extrădare. Mugur Ciuvică a comentat în stilul caracteristic alături de Alexander Adamescu lovitura primită de DNA și Kovesi.

”Îi așteptăm pe #Rezistenții de la România liberă, Cartianu, Fati, Marian și ceilalți, să protesteze la Londra pentru a o apăra pe Kovesi de judecătorii britanici”, spune Mugur Ciuvică. Mai multe în video.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });